Tarih: 01.01.0001 00:00 1041

Kumburgaz yıkılmayacak

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan AKGÜN; son zamanlarda çıkan, Kumburgaz, Kamiloba, Celaliye sahilinde binalar yıkılıyor haberinin gerçekle hiçbir alakası olmadığını dile getirdi.

Kumburgaz yıkılmayacak
 Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün konuyla ilgili gazetemize açıklama yaparken, Planlara itiraz edeceklerini, yıkımın şuan için söz konusu olmadığını dile getirirken “Büyükşehir Belediyesi, Güzelce'nin tamamı ile Kumburgaz'ın D100 TEM Bağlantı yolunun doğusunda kalan alanın 1/5000 lik planını yaptı ve plan askıya çıktı, plan 15 Mart’a kadar askıda kalacak. Bu plan Belediyemizin planlamadan sorumlu Teknik Başkan yardımcısı Nuraydın SAK'ın başkanlığında Belediyemiz planlama ekibi, Belediyemizin CHP ve AKP’li meclis üyelerinden oluşan imar komisyonu, Kumburgaz eski belediye başkanları Hayri ERÇAĞ ve Hüseyin ÇORBACIOĞLU, Güzelce mahalle muhtarı Orhan KOTAN, Bahçelievler mahalle muhtarı Hüseyin AYDIN Kumburgaz mahalle muhtarı Hüseyin YILDIRIM, Kamiloba mahalle muhtarı Mehmet BURSALI ve bölgedeki uzman şehir plancısı, mimar ve harita mühendislerinden oluşan özel bir komisyonla incelenmektedir. Bu komisyon çalışmalarını 10 Mart’a kadar bitirecek. Komisyonca plan üzerinde itiraz edilecek hususlar da, vatandaşlarımızın da imzaları alınacak, 13 Mart’da Büyükşehir Belediye Başkanlığına teslim edilecek ve tüm meclis ekibimizle beraber plan üzerindeki itirazlarımızı Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a, AKP grup başkan vekili Ergün TURAN’a ve Büyükşehir imar komisyonuna anlatacağız. Planda halkın rahatsız olduğu hususların düzeltilmesini isteyeceğiz ve bu işin takipçisi olacağız” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.