Tarih: 01.01.0001 00:00 603

Kadıoğlu “ Artık kadınlar mağdur olmayacak”

Esenyurt İncirtepe Kültür Merkezinde HANEDER(Esenyurt Ev Hanımları ve Engelliler Dayanışma Derneği)’ in tertip ettiği El Becerileri Yarışmasında dereceye giren hanımların ödüllerini Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve eşi Ra

Kadıoğlu “ Artık kadınlar mağdur olmayacak”
 Kadıoğlu eşi ile katıldı

HANEDER’in Esenyurtlu ev hanımlarına yönelik düzenlemiş olduğu yarışmanın final programına, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu eşi Rabia Kadıoğlu ile birlikte katıldı.

Özcan “ Esenyurtlu hanımlara yardımcı olduk”

HANEDER (Esenyurt Ev Hanımları ve Engelliler Dayanışma Derneği) olarak 3 yıldır Esenyurtlu ev hanımları ile beraber hizmet veren ve ev hanımlarına ek gelir elde etmeleri için çalışan HANEDER’inİncirtepe Kültür Merkezindeki programında açılış konuşmasını Dernek Başkanı Hatice Özcan yaptı. Özcan’ın yaptığı konuşmada desteklerini Esenyurtlu kadınlardan esirgemeyen Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve kadınların fahri başkanı olan Rabia Kadıoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti. Dernek Başkanı Hatice Özcan “3 yıldır Esenyurtlu ev hanımları ile çeşitli çalışmalar ve faaliyetlerde bulunarak kadınların istedikleri zaman neler yapabileceklerini ve becerilerini göstermeleri konusunda yardımcı olduk. Ev hanımları derneği olarak 2148 ev hanımı ve 14 engelli kardeşimize toplamda 672317 parça tekstil işi diktirerek, 308.725 bin TL hanımların ailesine katkıda bulunması için el becerileri ile iş yapmaları imkânı sağlayarak bu konuda yardımcı olduk ”dedi.

Kadıoğlu “ Artık kadınlar mağdur olmayacak”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu “Esenyurtlu ev hanımların çocuklarına haçlık vermek ve ailesinin gelirine destek olmak için burada alnının teriyle çalışan hanımları tebrik ediyorum ”dedi. Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu “  Öncelikle dünya kadınlar haftanızı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayanlarımızın daha iyi şartlar altında çalışması ve gelecekte daha iyi seviyelerde olabilmesi için çalışıyoruz. Yapılan projeler ve yasalar ile toplumumuz kadına karşı bakış açısını, davranışlarını, sosyal yaşam, iş sahası, aile yaşamı daha iyi olacak ve kadınlar mağdur olmaktan kurtulacaktır ”dedi.

Kadıoğlu’na anlamlı hediye

HANEDER (Esenyurt Ev Hanımları ve Engelliler Dayanışma Derneği) üyesi Şükran Durmuş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na Esenyurtlu kadınlara ve derneklerine desteklerinden dolayı kendisinin yapmış olduğu ve üstünde isminin yer aldığı süs avizesi hediye etti. Bir diğer bayan kursiyer ise Başkan Kadıoğlu’nun örgü ile yaptığı fotoğrafını hediye etti.

Ev hanımlarının ödülleri unutulmadı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu,HANEDER’in düzenlemiş olduğu ve82 yarışmacı ev hanımının katıldığı, el becerileri yarışmasında, derece alan ev hanımlarına ödülleriniEşi Rabia Kadıoğlu ile birlikte verdi. Ayrıca ödül almaya hak kazanan hanımlara, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Emin Batmazoğlu veEsenyurt Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Pakize Yağcı, Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Aslı Çağatay takdim etti.

Ödül töreni ardından, mahalli sanatçı Hakan Çiçek sahne alarak türküleri ile Esenyurtlu hanımları doyasıya eğlendirdi. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.