Tarih: 01.01.0001 00:00 283

AB Başarısına Hamsili Horonlu Kutlama

İlçedeki Sivil Toplum Kuruluşları’na ziyarette bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AB fonlarından yararlanmak için STK'ların projeler geliştirerek, çalışmalarını sunması gerektiğini söyledi. Başkan Uzun BEYKARDER'in Haya

AB Başarısına Hamsili Horonlu Kutlama
 Beylikdüzü Karadenizliler Derneği ve Trabzonlular Derneği'ni ziyarette bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun STK'larının bir ülkenin gelişmesi için çok önemli olduğunu vurguladı. Beylikdüzü'nde STK'ların proje geliştirmesi ve bu projeleri Avrupa Birliği'nin projeler için açtığı kuruluşlara sunması gerektiğini belirten Başkan Uzun, 'Biz STK'larımız için Beylikdüzü Belediyesi'nde Strateji büromuzu kurduk. Kurumlarımız bizimle çalışarak, bu sayede Avrupa Birliği'nin açmış olduğu programlara katılabilecek ya da fonlarından yararlanabilecek. STK'larımız bu proje ve fonlara katılarak Türkiye'nin AB'ye açılan kapıları olacak' dedi.

Başkan Uzun Horon Oynadı

Ayrıca BEYKARDER Grundtvig “Hayat Boyu Öğrenme” programına katılarak büyük bir başarı gerçekleştirdi. BEYKARDER'de hamsi ve horon gecesi  gerçekleştirildi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, üyelerle horon oynayarak, BEYKARDER'in “Hayat Boyu Öğrenme” Programı’na alınmasını kutladılar. Avrupa Birliği'nin yürüttüğü Eğitim ve Gençlik programlarından genel eğitim programı Socrates'in faaliyet alanlarından biri olan “Grundvit Hayat Boyu Öğrenme” Programı yetişkin eğitimini ve yaşam boyu öğrenimi kapsamakta.

Teşvikte Bulunulacak

Beylikdüzü'nde bulunan STK'lara çeşitli ziyaretler yapmaya devam edeceklerini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, STK'lara AB fonlarından yararlanma konusu hakkında bilgiler vererek, teşvikte bulunacaklarını anlattı. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Atilla Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, meclis üyeleri ve birim müdürleri de toplantıya katıldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.