Tarih: 01.01.0001 00:00 410

Kadıoğlu Esenyurt'u Anlattı

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı tarafından, Silivri Ak Parti İlçe Teşkilat binası toplantı salonunda gerçekleştirilen “Ak Belediyelerde Yatırımlar ve Hizmet Anlayışı” adlı sunuma katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğ

Kadıoğlu Esenyurt
 Programa, Silivri Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurlu Üyesi Hüseyin Turan, Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı ve Meclis Üyesi Metin Karakoç, Silivri İlçe teşkilat yöneticileri, Silivri Mahalle Muhtarları ve çok sayıda Silivrili vatandaş katıldı.


Metin Karakaş ‘Esenyurt Türkiye’de model bir ilçe’

Açılış konuşması yapan Silivri Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, “AK Belediyelerde Yatırımlar ve Hizmet Anlayışı” ile kentsel dönüşüm dendiğinde önde gelen örnek ilçemiz Esenyurt ’tur. Ak Parti yönetimi ele aldığından bu yana her yerde hizmetler adeta sel gibi akmaktadır. Birçoğumuzun hayal bile edemediği hizmetleri bu gün bir örnek olacak şekilde hizmete sunulmuş durumda görüyoruz. Esenyurt çamuru ile anılan varoş bir ilçe olarak anılıyor iken bu gün, Sayın Başkan Necmi Kadıoğlu sayesinde Türkiye’de model bir ilçe olarak karşımıza çıkmaktadır” diyen Metin Karakaş sunumu gerçekleştirmek üzere sözü Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na bıraktı.

Sine vizyon eşliğinde sunumuna başlayan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, eğitim, sağlık, ibadethane, sosyal tesisler, kentsel dönüşüm, biten, devam eden ve başlayacak olan projeleri ile bütçe tablolarını birebir göstererek, Esenyurt ‘un gelişimi ve değişimini anlattı.

Başkan Kadıoğlu “9 yıllık tecrübe, 99 kat büyüme”

Türkiye’de nüfusu 500.000’i aşmış 18 ilçeden biri olan Esenyurt İstanbul’un sıralamada 8’nci ilçesi olduğunu belirten, Başkan Kadıoğlu “izleyecekleriniz 9 yıllık birikimdir. Gelir gider bütçe sıralamasında Türkiye’de 2’nci, İstanbul’da 1’nci sıradayız. Görevi aldığımız gün 20 trilyon olan bütçe rakamımız her geçen gün artarak bu gün yaklaşık olarak 350 trilyona ulaşmış durumdadır” dedi.

“Yurdun her yanına el uzattık”

Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu sunumda Esenyurt Belediyesi’nin yaptığı birçok hizmet çalışması, proje, kalkınma ve dönüşümün yanı sıra ilçedeki 138 bin aileye, Türkiye’deki il ve ilçe belediyelerine yardımlarına değinerek yurdun her yanına yardım ve hizmet götürdüklerini ifade etti.

Kadıoğlu’na bakraçta yoğurt hediye edildi

Program sonunda, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren ve AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek tarafından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na plaket, çiçek ve Silivri’ye özel bakraçta yoğurt hediye ettiler. Yaklaşık iki saat süren programı katılımcılar büyük beğeni ile izleyerek, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na tebrik ettiler.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.