Tarih: 01.01.0001 00:00 505

Akgün’e Bir Plaket de Eğitimcilerden

Büyükçekmece Akçansa Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu yönetimi Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü makamında ziyaret ettiler.

Akgün’e Bir Plaket de Eğitimcilerden
 Akçansa Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okuluna yapmış olduğu katkı ve yardımlardan dolayı okul aile birliği ve okul idaresi tarafından kendisine plaket verilen Başkan Akgün, eğitime katkı ve yardımlarının sürekli olarak devam edeceğini söyledi.

Okul Müdürü Cemal Kaya; “Başkan Akgün bu güne kadar ne ihtiyacımız varsa karşıladı ve ne sorunumuz varsa bizi her zaman dinledi. Eğitime aşık bir belediye başkanına sahip olduğumuz için çok şanslıyız” dedi.

Başkan Akgün; “Çocuklarımızın daha iyi eğitim alabilmesi ve öğretmenlerimizin daha iyi şartlarda eğitim verebilmesi için ihtiyaçlar noktasında belediye olarak elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Akçansa Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu yöneticileri ile Okul Aile Birliği üyelerinden okullarındaki ihtiyaçlarını ve sorunlarını dinleyen Başkan Akgün, okuldaki eksiklerin giderilmesi noktasında elinden geleni yapacağını dile getirdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.