ESENYURT GAZETESİ 21.03.2013 16:01:00 639 0

Vanlılar Kahvaltıda Buluştu

Esenyurt ’ta yaşayan Van Özalp-Saraylılar geleneksel hale getirdikleri Van kahvaltısı programında, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu ağırladılar.

Vanlılar Kahvaltıda Buluştu
 Ağar “ Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz”

Özalp-Saray Dernek yöneticileri, hemşerileri arasındabirlik ve beraberliklerin sürekli olması için düzenlenen toplantıda dernek başkanı Hüsamettin Ağar söz alarak, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi. Ağar,“Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu ve hemşerilerimizi bu gün burada ağırlamaktan onur ve gurur duyuyoruz. İyi, kötü, acı, tatlı tüm günlerimizde bizlere destek olan, yalnız bırakmayan Sayın Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na sonsuz teşekkürlerimi belirtmek istiyorum.
Derneğimiz bu güne dek amacının dışında hiçbir şekilde kullanılmamıştır. Her zaman bölgemizde örnek bir dernek konumunda faaliyetler yapmıştır. Bundan sonraki çalışmalarımızda yine aynı düşünce ile hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Prof. Dr. Mehmet Çelik ‘Beraberliğimiz daim olsun’
Kahvaltı programında hemşerilerini yalnız bırakmayan Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Çelik’te söz alarak   “ Bu gün burada olmamızı sağlayan Sayın Başkan Necmi Kadıoğlu’na ne kadar teşekkür etsek azdır. Kendi ülkemiz içerisinde yer değiştirmiş insanlarız, kültürümüzü yaşatmak, geleceğimize barış ve huzurlu bir dünya bırakmak için bir araya gelmemize hiçbir zaman engelyoktur. Beraberliğimiz daim olsun” diyerek duygularını belirtti.

Aktif Doğu İş Adamları Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Harun Kaya ve Özalp-Saray Derneği onursal başkanı Ekrem Eralmaç da söz alarak beraberliklerinden, bu beraberliği sağlayan dernek yöneticileri ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Başkan Kadıoğlu’na teşekkürlerini ifade ettiler.

Kadıoğlu, ‘En büyük kale, kardeşlik kalesidir’
Esenyurt Van Özalp Saray İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneğinde düzenlenen, Esenyurt ve İstanbul’un muhtelif yerlerinden katılım sağlayan Vanlıların bir araya geldiği kahvaltı programında söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Herkesin Ülke içerisinde eşit olduğunu vurgulayan Başkan Kadıoğlu, “ Bu gün burada, siz Vanlı kardeşlerimle olmaktan onur duyuyorum. Hepimiz Hz. Âdem’in çocuklarıyız. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlar her zaman var olacaklardır.  Çünkü fitne ve fesat çıkaranlar biliyorlar ki bizler arasındaki en büyük kale, kardeşlik kalesidir. Kalemiz daima payidar kalacaktır. Bu kardeşliğimizi bizler sonsuza taşıyacağız” dedi.

Van Özalp Saraylılar bu güne kadar, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun desteklerinden dolayı hiçbir eksik ve ihtiyaçlarının bulunmadığını belirtmeleri dikkat çekti.

Programa aynı zamanda Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcılarından Mustafa Akboğa ve Ünsal Kıraç, Esenyurt Belediyesi Meclis Üyelerinden Mustafa Eralmaç, Metin Karakoç, Serkan Kara, Mehmet Adıgüzel, ayrıca İş Adamları ve STK temsilcileri de katılım sağladı.


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.