Tarih: 01.01.0001 00:00 209

“En Önemli Hizmet Eğitim ve Spordur…”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Celaliye Sporlularla kahvaltıda bir araya geldi.

“En Önemli Hizmet Eğitim ve Spordur…”
 Celaliye de gerçekleşen toplantıda takıma başarıların devamını dileyen Başkan Akgün, Celaliye Spor Kulübünü daha iyi yerlerde görmek istediğini belitti. Kulüp yöneticileri, Celaliye Spor’a stadın yeni yapılanmasında göstermiş olduğu katkılardan, sportif malzemelerin verilmesinde ve Celaliye’nin ekonomisine destek sağlayacak maliye kampının tahsisinde katkılarından dolayı Başkan Akgün’e ve meclis üyelerinin de katkılarıyla Büyükçekmece Meclisinden getirilen ekonomik yardımlara Celaliye halkı adına teşekkür ettiler.

Türkiye için en önemli hizmetin eğitim ve spor olduğunu vurgulayan Başkan Akgün, “Bölgemizdeki gençlerimiz için öncelikle hizmet etmekte olan spor kulüplerine daha fazla ağırlık vermek zorundayız” dedi.

Gençleri kahve köşelerinden kurtarıp spor alanlarına çekmek gerektiğini vurgulayan Başkan Akgün; “Gençlerimizi başı boş bırakırsak mahallede bölgede sıkıntılar başlar. Ama onları eğitime spora yönlendirirsek halkımızın gençliğin geleceğine bakış açısı olumlu yönde değişir. Celaliye, Kamiloba, Kumburgaz, Güzelce, Türkoba, Karaağaç, Ahmediye gibi bölgelerde gençlerimizin tek zaman geçirebileceği yerler spor tesisleridir. Bu yöndeki çalışmalarımız devam ederek” şeklinde konuştu.

İyi hizmetin asla siyasetle olamayacağını vurgulayan Başkan Akgün konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “ Bizim tek siyasetimiz gençlerimize yaşlılarımıza, halkımıza nasıl daha güzel hizmetler verebiliriz. Onları nasıl memnun mutlu edebilirizdir.”

Kahvaltıdan sonra Celaliye Spor tesisini de dolaşan Başkan Akgün, futbolcularla birlikte halı sahada birlikte şut denemesinde bulundular.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.