ESENYURT GAZETESİ 21.03.2013 16:36:00 350 0

Yerel Yönetimler Danışma Meclisi Gerçekleşti

Esenyurt AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından yerel yönetimler ağırlıklı danışma meclisi toplantısı Esenyurt Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Danışma meclisi toplantısında Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu son bir yıl

Yerel Yönetimler Danışma Meclisi Gerçekleşti
 Değer, “ Çalışmalarımızı hızlandırdık”

Danışma meclisi toplantısında açılış konuşması ve faaliyet sunumu yapan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, yerel seçimlerin yaklaşması sebebiyle ilçe teşkilatı olarak üst düzey bir çalışma sistemi ile faaliyet yürütüldüğünü ifade etti. Değer, “ Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle AK Parti Esenyurt teşkilatı olarak üye güncelleme ve sandık bazlı mahalle ziyaretlerimizi hızlandırmış durumdayız. Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Esenyurtlu vatandaşlarımıza AK Parti belediyecilik hizmetlerini gönül rahatlığı ile aktarmaktayız. Bu anlamda Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.

Kadıoğlu, hizmetleri sundu

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 2012 yılı itibarıyla bir yıllık hizmet ve projelerini görsel olarak sunumunu gerçekleştirdi. Başkan Kadıoğlu, Esenyurt ’ta 2012 yılı içerisinde tamamlanan ve 2013 yılında yapımı devam eden eğitim, sağlık, ulaşım, spor, çevre, sosyal-kültürel ve kentsel dönüşüm alanlarında çok sayıda projeyi vatandaşın hizmetine sunacağını açıkladı. Programa katılan protokol mensupları ve binlerce AK Partili tarafından Başkan Kadıoğlu büyük alkış aldı.

Dr. Selim Temurci, “ hayallerin ötesinde hayalleri gerçekleştiriyoruz”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun sunumu ardından, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Dr. Selim Temurci söz alarak AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığının ve Esenyurt Belediyesinin çalışmalarını gıpta ile izlediğini ifade etti.  Temurci, “ Bizler bu hizmetleri gördüğümüzde, bizim medeniyetimizde şehri emanet ettiğimiz kişinin ismine “Şehri Emin” denir. Bizler şükürler olsun ki AK Parti Esenyurt Teşkilatı olarak şehri emanet etmiş olduğumuz değerli insan Necmi Kadıoğlu bu hizmetleri yapmış ve bizlere adeta bir belediyecilik hizmet dehası sunmuştur. Belediye başkanımız Necmi Kadıoğlu ve tüm ekibine AK Parti İl Başkanlığı olarak sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Dr. Selim Temurci sözlerine devam ederek, yerel seçimlerin önemine vurgu yaparak “ Biz hayallerin ötesinde, hayalleri gerçekleştiren bir siyasi partiyiz. Ama biz aynı zamanda bir medeniyetin temsilcileriyiz” dedi.

Kubat, “ Gurur duyulacak bir tablo”

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Dr. Selim Temurci ardından söz alan AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Doğan Kubat, gündeme dair hükümet çalışmaları ve meclis çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kubat “ Bugün yerel yönetimler ağırlıklı gerçekleştirdiğimiz danışma meclisi toplantımızda Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun bizlere sunmuş olduğu 1 yıllık bu hizmet projeleri gerçekten gurur duyulacak bir tablodur. Alt yapı, üst yapı, sosyal donatı alanları ve üstelik okul, ibadethane yaparak belediyenin resmi olarak görevi olmadığı halde bu hizmetleri gerçekleştirmesi vatandaşların insanın keşke bende burada yaşasam diyesi geliyor. Başkan Necmi Kadıoğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Halide İncekara Esenyurt AK Partilileri tebrik etti

Mehmet Doğan Kubat ardından, AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve İstanbul Milletvekili Halide İncekara söz aldı. İncekara, “ Belediye başkanımızın sunduğu hizmetlerden ve bu hizmetleri, çalışmaları vatandaşlara mahallelerde dolaşarak anlatan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Yerel yönetimler ağırlıklı danışma meclisi toplantısı müzakereler bölümünde, dilek, temenni ve soruların ardından AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer’in soruları cevaplaması ve kapanış konuşması ile toplantı sona erdi.

Katılım yoğun oldu

Danışma meclisi toplantısına, AK Parti İstanbul milletvekilleri Mehmet Doğan Kubat, Halide İncekara, Tülay Kaynarca, Gülay Dalyan Vatansever, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Dr. Selim Temurci ve İl yönetimk kurulu üyeleri, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, İl genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda AK Partili katıldı.


İmamoğlu, Kıydı Özel ve Çaykara Mesaj Verdi

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret


Ücretsiz ‘Anne Taksi’ Hizmeti Başlattılar…

Avcılar Yeni Hizmet Binasına Kavuşuyor

Erdoğan, hasretle yâd ediyorum

Yeni Yeteneklerini Arıyor..?

Erdoğan, Azerbaycan, Rusya, İran ve Ermenistan Dışişleri Bakanlarını Kabul Etti

Hafta sonu yağış ile mi başlıyor?

Erdoğan'dan İşçi ve İşverene Ortak Çağrı…

Talas’ta Cumhuriyet Kupası heyecanı başladı

Karaağaç kadın futbol takımı çalışmalarını sürdürüyor

HEP BİRLİKTE, DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN

Emekli Baba Ve Oğul Aynı İş Kuyruğunda…

Heyecanla Sokak Ligi Başlıyor

Çevre Dostlarından, Atık Yağ Toplama Projesi

Kitap Fuarı, 18 Ekim’de başlıyor

Özer; Mahalle Bizim, Kararlarımız Ortak...

Gürsel İlgüz; “Kimse Kaybetmedi, Beylikdüzü Kazandı”

Çaykara¸5 Ayda 50 Bin Tonun Üzerinde Asfalt Döktü

Başkan Balcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Damat’ı Ağırladı

Pamuk’tan Balcıoğlu’na Ziyaret

Metrobüste Sürpriz Doğum...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.