Tarih: 21.03.2013 16:50

Bisiklet Ekibi Çanakkale'ye Uğurlandı

Facebook Twitter Linked-in

 Çanakkale Zaferi'nin 98. yıl dönümü nedeniyle Büyükçekmece Cumhuriyet meydanında bisiklet ekibiyle bir araya gelen Başkan Akgün, “Çanakkale’ye bisikletle gidecek olan sizleri cesaretinizden dolayı kutluyorum. Çanakkale şehitlerimizin, şehit olduğu Gelibolu’ya gitmek bir bakıma ibadet yolu gibi geliyor bana” dedi.
Bunun çok önemli bir tur olacağını belirten Akgün, “Kazasız, belasız güzel bir bisiklet sürüşüyle, hedeflemiş olduğunuz zamanda şehitlerimizin yattığı noktaya varmanızdan ve orada bulunmanızdan dolayı son derece mutlu olacağımı ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Şehitlerimizi Rahmet ve Şükranla bir kez daha anıyoruz diyen Başkan Akgün, bisikletçilere hayırlı yolculuklar dileyerek, kendilerine binmiş olduğu bisikletle Cumhuriyet meydanı çıkışına kadar öncülük etti.

20 kişiden oluşan Büyükçekmece Bisiklet Kulübü ekibi ise Çanakkale'de şehit düşen ecdatlarına karşı vefa borcunu ödemek istediklerini, zorlu hava koşullarına rağmen şehitler için pedal çevirerek kilometrelerce yol kat edip Çanakkale'ye ulaşmayı hedeflediklerini ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —