Tarih: 01.01.0001 00:00 221

Bu Dostluk Sürmeli

Büyükçekmece Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Comenıus programı ile yurt dışından gelen misafirlere Albatros Restoran da veda yemeği düzenlendi.

Bu Dostluk Sürmeli
 Comenius Programı, okul eğitimindeki kaliteyi artırmak ve Avrupa boyutunu güçlendirmek amacıyla gelen misafirlere, Büyükçekmece Albartros Restoranda düzenlenen veda yemeğinde Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr Hasan Akgün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı, Büyükçekmece Meclis Üyeleri Coşkun Kaynak, Ahmet Şahin ve Ersel Yazıcı eşlik ettiler.

Kaldıkları süre boyunca çok güzel ağırlandıklarını vurgulayan İtalya, Polonya, Fransa, Yunanistan, Portekiz ülkelerinden gelen 38 kişilik heyet, Büyükçekmece’de olmaktan mutlu olduklarını bir kez daha söylediler. Yapılan proje çalışması kapsamındaki hedeflerin ulaşıldığını ve güzel dostlukların da kurulduğunu belirten heyet bu tür çalışmaların tekrarlanarak bu dostluğun sürdürülmesinden yana olduklarını belirttiler.

Yemekte konuşan  Akgün, “ Misafirlerimize Büyükçekmece’yi tanıtmaktan ve onlarla devamlılığı daim olacak olan bir dostluk kurmaktan son derece memnunuz. Bizim ve onların öğrencileri arasında oluşan dostluk bağı güven ve eğitimle daha da güçlendiğine inanıyorum. Bu tür projelerde her zaman desteğimiz devam edecektir. Eğitim konusundaki çalışmalarda bulunan öğrencilerimizi de ayrıca tebrik ediyorum. Sorumluluk duygularının da geliştiği bu birleşmede projenin başarılı bir sonuca varacağından eminim” dedi.

 Akgün yemekten sonra 5 ülkenin temsilcilerine; dostluk kupası ve armağanlarını takdim etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.