Tarih: 09.04.2013 13:17

Kadıoğlu Tortumlular İle Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

 Kadıoğlu yanı sıra ziyaret programına, Esenyurt Belediye Başkan Danışmanları ve meclis üyeleri Metin Karakoç, Murat Alatepe, Serkan Kara, Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı Murat Baduralkan ve Tortum Dernek Başkanı Ali Akbulut katıldı.

Başkan’a cağ kebabı ikram edildi

Erzurum Tortum Dernek Başkanı Ali Akbulut, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun ziyaretinden dolayı dernek yöneticileri olarak memnuniyet duyduklarını belirtti. Kadıoğlu’na Erzurum yöresi meşhur cağ kebabı ve kadayıf dolması ikram eden dernek başkanı Ali Akbulut Esenyurt ’un gelişmesi ve büyümesi yönünde büyük hizmetler yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür etti.

Kadıoğlu, “ yaşanabilir bir kent inşa ediyoruz”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ikramlardan dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında Tortum derneğine başarılar diledi. Kadıoğlu, Esenyurt’ta birlik ve beraberlik için farklı yörelerden vatandaşların kardeşçe yaşayabilmeleri için büyük çaba gösterdiklerini söyledi. Kadıoğlu, “ İlçemizde derneklere yönelik destek ve yapıcı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İnsanlarımızın kardeşçe ve huzur içinde yaşamaları için derneklerimize büyük görev düşmektedir. Yerel yöneticiler olarak bizler bu yönde, yaşanabilir ve modern bir kent inşa etmek için gece gündüz çaba gösteriyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —