Tarih: 01.01.0001 00:00 538

Işık Üniversitesi Lise Yaz Okulu

Işık Üniversitesi Şile Kampüsünde 27 Temmuz-07 Ağustos 2013 ve 12-23 Ağustos 2013 tarihlerinde düzenlenen Lise Yaz Okulunda, istertek ister iki döneme de kayıt yaptırabilecek Lise öğrencileri, “Üniversite hayatı nasıl olur?” sorular

Işık Üniversitesi Lise Yaz Okulu
 Üniversite ortamını daha yakından tanımak isteyen lise 11 ve 12. sınıf öğrencilerine üniversite deneyimini yaşatacak Işık Üniversitesi Lise Yaz Okulu; Fen Bilimlerinden Sanata; Mühendislikten Sosyal Bilimlere; Sağlık Spor Kültürden; Mesleklere uzanan zengin bir içerik sunmak üzere 2013 Yaz döneminde önceliği Işık Liseleri öğrencilerine vererek 12'şer günlük devrelerle öğrenci kabulüne başlayacaktır.

 

Adaylar, 'Üniversite hayatı nasıl olur?' meraklarını, hayal ettikleri fakülte ve bölümlerin derslerine girerek, hangi bölüme daha yatkın olduklarını anlayacaklardır. Toplam 3-4 kredilik dersleri tamamlayan öğrencilerin, Işık Üniversitesinin bir programına kaydoldukları durumda, aldıkları krediler, mezuniyet kredilerine sayılacaktır. Aynı zamanda, bu programda farklı okullardan, farklı şehirlerden gelen lise öğrencileriyle bir arada zaman geçireceklerdir.

 

Ders dışı spor ve sosyal etkinliklerle desteklenen yaz okuluna müracaatlar üniversite web sitesi üzerinden yapılacaktır.

 

27 Temmuz - 7 Ağustos 2013 ve 12 - 23 Ağustos 2013 tarihleri arasında iki dönem olarak uygulanacak Işık Üniversitesi Lise Yaz Okulu'nda, dersler Mühendislik, Fen Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler, Güzel Sanatlar ve Sağlık Kültür ve Spor dersleri olmak üzere beş başlık altında toplanacaktır.

 

Adaylar, isteklerine göre her bir dönemden en fazla üç ders alarak, bir döneme ya da her iki döneme de kayıt olabileceklerdir. Sadece, Türkçe verilen derslere yapılan ve tamamlanmış her başvuru, 3 hafta içinde değerlendirilerek sonuç adaya bildirilecektir.

 

Boş vakitlerini spor yaparak geçirmek isteyen öğrenciler, pilates, futbol, bisiklet, fitness, tenis, satranç, müzik ve Latin dansları gibi aktivitelerden yararlanabilecektir.

 

Lise Yaz Okuluna Son Başvuru Tarihi: 28 Haziran 2013.

 

 

Başvurular web sitesinden yapılacaktır.

 

www.isikun.edu.tr/lise-yazokulu

 

Bilgi için 0216 712 14 60/5023-3691-7250


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.