Tarih: 01.01.0001 00:00 312

Bahçe Dünyası Fuarını Gezdi

Tüyap Fuar merkezinde düzenlenen “Bahçe Dünyası” fuarını gezme fırsatı bulan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, gerçekleşen fuarı çok güzel bulduğunu söyledi.

Bahçe Dünyası Fuarını Gezdi
 Park, Bahçeler ve Kentsel tasarımlarla ilgili stantlarda bulunan objeleri yakından inceleyen  Akgün, uygulamak istediği projeler hakkında stant görevlilerinden bilgiler aldı. Yaz mevsiminin gelmesiyle Büyükçekmece’de peyzaj, park ve bahçelere ağırlık vereceklerini, daha yeşil bir Büyükçekmece için özveriyle çalıştıklarını belirten Akgün, yepyeni park, bahçe projeleriyle vatandaşlara fiziksel, sportif ve sosyal aktivitelerine olanak sağlayacak yeşil yaşam alanları sunacaklarını belirtti.


Akgün, fuarların öneminden de bahsederek, bu tür fırsatların iyi değerlendirilmesi gerektiğini, teknolojinin tüm hızıyla yeni yeni ürünler ortaya çıkardığını, bu ürünleri yakından görmek içinde fuarların çok etkin bir rol oynadığını ifade etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.