Tarih: 10.04.2013 10:27

Kültür Merkezi İş Adamlarına Tanıtıldı

Facebook Twitter Linked-in

 Beylikdüzü’nde ekonomiye yön veren ve istihdam sağlayan iş adamları, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un verdiği kahvaltıda buluştu. İlişkileri geliştirmek amacıyla düzenlenen toplantıda Başkan Uzun ilçede gerçekleştirdiği 4 yıllık faaliyetlerini iş adamlarına anlattı. İş adamlarına birlikte çalışma çağrısında bulunan Başkan Uzun, Beylikdüzü Kariyer Merkezi (BEYKAM) hakkında bilgiler vererek, iş ve işçi arayışlarında Beylikdüzü Belediyesi’nin aracı bir kurum olduğunu, iş arayanlara iş, işverenlere de işçi bulduklarını ifade etti.

 

Ekonomi ve İstihdama Katkıya Teşekkür Plaketi
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, toplantının ardından ilçede ekonomi ve istihdama yaptıkları katkıdan dolayı iş adamlarına teşekkür plaketi verdi. Birçoğunun yoğun işleri dolayısı ile ilk kez geldikleri Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’ni de gezen sanayiciler, ortamı oldukça beğendiklerini ifade ettiler.

 

Kültür Merkezi İş Adamlarına Tanıtıldı…
Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay eşliğinde kültür merkezini gezen iş adamları, özellikle yakın bölgelerde büyük toplantı ve kongre organizasyonları için uygun alan bulmakta zorlandıklarını, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin ise mekan ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabileceğini  belirttiler.

 

Beysan’a Neşter Vurulacak
Beysan Sanayi Sitesi’nin yolları hakkında Belediye Başkanı Yusuf Uzun’dan yardım isteyen iş adamları bu konunun da sözünü aldılar. Çalışmalara sanayi sitesinin yönetim kurulu ile ortaklaşa başladıklarını belirten Başkan Uzun, “Şu anda Beysan yönetimi ile birlikte çalışmalarımızı yapıyoruz. Yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına da yakın bir zamanda başlayarak Beysan’ı modern görünümüne kavuşturacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —