Tarih: 01.01.0001 00:00 302

Voleybol Turnuvası Başladı

Beylikdüzü Belediyesi tarafından organize edilen Voleybol Turnuvası, 75. Yıl Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi Spor Salonu’nda yapılan maçlarla başladı. Beylikdüzü Belediyesi’nin de katıldığı turnuvada Belediye Başkanı Yusuf Uzun da ter d

Voleybol Turnuvası Başladı
 Beylikdüzü’nde Voleybol coşkusu yaşanıyor. Beylikdüzü Belediyesi tarafından ilçede düzenlenen ve 24 takımın katıldığı voleybol Turnuvası çekişmeli maçlarla başladı. 30 Nisan’da gerçekleştirilecek final maçına kadar sürecek turnuva, 6’şarlı takımdan 4 grup ile lig usulü gerçekleştirilecek. 75. Yıl Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalarda takımlar birbirleri ile karşılaşacak. Takımlar daha sonra eleme müsabakaları ile şampiyonluğa ulaşmak için ter dökecek.

 Uzun Beylikdüzü Belediyesi’nde Oynayacak…

Turnuvaya Beylikdüzü Belediyesi de takım olarak katıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un da belediyenin kadrosunda yer almakta.  Voleybol turnuvasında sadece Beylikdüzü’nden değil ilçe dışından da katılan takımlar bulunuyor. Birçok sivil toplum kuruluşu ve üniversite takımları bu turnuvaya ilgi göstermiş durumda.

STK ve Üniversite Takımlarından Büyük İlgi…

30 Nisan’daki final maçına kadar ter dökecek takımlar; Beylikdüzü Belediyesi, Airport, Haşlılar, Remax Hedef, İstanbul Barosu, İstanbul Üniversitesi Mühendislik, Mutlan, Beylikdüzü Karadenizliler Derneği, Hasırcılar, Fatih Üniversitesi, SKP Tekstil, Beylikdüzü Milli Eğitim, Yine mi Geldiler, AK Parti Beylikdüzü Gençlik, Büyükşehir, Metro Market, Beylikdüzü Trabzonlular Derneği, Bam Bam, Örnek, Beylikdüzü Giresunlular Derneği, Gürpınar Rumeliler Derneği ve Kuantum olarak belirlendi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.