Tarih: 01.01.0001 00:00 668

Cesedi 2 Yıl Sonra Bulundu

Üniversite eğitimine devam ettiği Bursa’da yaklaşık 2 yıl önce kaybolan ve geçtiğimiz haftalarda cesedi Bursa’da ormanlık bir alanda bulunan Sinem Yurdanur’un cenazesi tespit için Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

Cesedi 2 Yıl Sonra Bulundu
 Yapılan incelemelerin ardından cesedin Sinem Yurdanur’a ait olduğu anlaşılarak, cenaze kederli aileye önceki gün teslim edildi. Sinem Yurdanur’un cenazesi önceki gün Adli Tıp Kurumundan alınarak ailesi ile yaşadığı Çatalca Oklalı köyüne getirildi. Çatalca Belediye Başkanı Cem kara’nın da katıldığı cenaze töreninde Sinem Yurdanur, kılınan öğlen namazının ardından Oklalı köyü mezarlığına defnedildi. Kalabalık bir cemaatin yer aldığı cenaze namazı köy meydanında kılındı.

 

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP Çatalca İlçe Başkanı Naci Özcan, MHP Çatalca İlçe Başkanı Niyazi Uyar ve Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın ve Erhan Güzel’in ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreninde Başkan Cem Kara acılı aileye başsağlığı diledi. Sinem Yurdanur’un babası Tahsin Yurdanur ile de bir araya gelen Başkan Cem Kara, acılı babaya destek olmaya çalıştı. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.