Tarih: 01.01.0001 00:00 370

Başbuğ unutulmadı

Ülkücü hareketin kurucusu Alpaslan Türkeş vefatının 16. yılında rahmet ve minnetle anılıyor.

Başbuğ unutulmadı
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu üyesi Muharrem Yıldız, merhum Türkeş'in vefatının 16. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Muharrem Yıldız, 'Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur diyen rahmetli Başbuğumuz, bilge lider Alparslan Türkeş'i vefatının 16. yılında bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz' dedi. MHP MYK Üyesi Muharrem Yıldız, Türkeş'in vefatının 16. yıldönümü nedeniyle yayınladı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Fikirlerini ve davasını devam ettirmek boynumuzun borcudur”

'Rahmetli bilge lider Başbuğ Alparslan Türkeş'in fani vücudu 4 Nisan 1997 Cuma günü her nefis gibi ölümü tattı ve aramızdan ayrıldı. Fakat fikirleri ve düşünceleri kıyamete kadar bütün Türklüğün ve insanlığın yoluna ışık saçacaktır. Ömrünü, milletini yüceltme davasına ve Türkiye'nin kutlu geleceğine adayan Başbuğumuz, yetiştirmiş olduğu milyonlarca ülkücüyle Türkiye'nin geleceğine ışık tutmaya devam etmektedir. Onun fikirlerini ve davasını devam ettirmek her Türk milliyetçisinin boynunun borcudur. Bu vesile ile merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş başta olmak üzere bu kutlu davaya can vererek ebediyete intikal eden binlerce şehidimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Efsanevi lider Başbuğumuzun ruhu şad, mekânı cennet olsun' dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.