Tarih: 10.04.2013 14:47

Yelken yarışı start aldı

Facebook Twitter Linked-in

 Büyükçekmece Yelken Kulübü, Beyoğlu Yelken Kulübüyle ortaklaşa düzenledikleri sezon açılışında konuşan Başkan Akgün, yapılan işler eğer doğru bir işse her zaman o işin yanında olduğunu, yelken spor’unun da Büyükçekmece’de yapılan en doğru bir iş olduğunu söyledi. Başkan Akgün, yarışacak olan çocuklara seslenerek, “Çocuklar sizin göreviniz denizi en iyi şekilde kullanmaktır. Büyükçekmece’de amacımız çocuklarımızın sağlığı için kendilerine güvenlerinin artması, cesaretli ve cesur çocuklar olması için, eğer çocuklarımız cesur olurlarsa hayatta kendilerini çok daha güçlü hissederler” dedi.

Büyükçekmece Yelken Kulübü Başkanı Ufuk İsmail Arı ise, “Beyoğlu Yelken Kulübüyle birlikte gerçekleştirdiğimiz bahara merhaba etkinliğimizde bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Büyükçekmece Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Amacımız insanlara yelken sporunun güzelliğini gösterebilmek. Gelecekte Türkiye-Avrupa şampiyonalarının yapılacağı bir ilçe olması ve burada yarışacak çocukların en iyi şekilde yetiştirilmesidir” şeklinde konuştu.

Optimistçi çocukların yapacağı yarışın startını tekne üzerinden veren Başkan Akgün, yarışmacılara başarılar diledi. Çekişmeli yarışı tekne üzerinden Yelken Kulübü Başkanı Ufuk İsmail Arı ile birlikte izledi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —