Tarih: 01.01.0001 00:00 1156

3 ayrı cenaze namazı birden kılındı

Büyükçekmece Kuba Camiinde Cuma namazına müteakip üç ayrı cenaze namazı kılındı.

3 ayrı cenaze namazı birden kılındı
Büyükçekmece’nin sevilen esnaflarından ve aynı zamanda Büyükçekmece Belediyesi müteahhitlerinden olan 58 yaşında merhum Savaş Yelkenci, tedavi gördüğü hastanede böbrek yetmezliğinden dolayı hayatını kaybetti. Büyükçekmece halkından ve Emekli Kıdemli Binbaşı Nejat Yürüklü’nün eşi 56 yaşında merhume Türkan Yürüklü ile amansız hastalığa yakalanmış, üç haftadır yoğun bakımda olan 75 yaşında ki merhume Halime Kahraman hayatını kaybetti.  

Merhum ve merhumelerin yakınlarının hazır bulunduğu Cenaze namazı sonrasında merhum Savaş Yelkenci ve merhume Türkan Yürüklünün cenazeleri Büyükçekmece Yeni mezarlığa, merhume Halime Kahraman ise toprağa verilmek üzere Trabzon Araklıya götürüldü.

İlçe dışında bulunmasından dolayı cenaze törenine katılamayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’ün adına Başkan Vekili Ahmet Şahin katılarak merhum ve merhumelerin yakınlarına başsağlığı diledi. Cenaze törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Büyükçekmece Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, belediye personeli ve çok sayıda cenaze yakınları katıldılar.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.