Tarih: 17.04.2013 10:47

Taktir Ediyoruz

Facebook Twitter Linked-in

 Yunus Emre Sosyal Tesislerinde gerçekleşen çay sohbetinde yeni İstanbul Akkuşlular Dernek yönetim kurulu üyelerini Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile tanıştıran Akkuşlular Dernek Başkanı Erol Savaş kısa bir konuşma yaptı. Dernek Başkanı Savaş “İstanbul Akkuşlular olarak Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’nun çalışmaları ve projelerini bizlerin hizmetine sunduğu için başkanımızı takdir ediyoruz. Ayrıca bütün Akkuşluları bir araya getirmek ve Belediye Başkanımız ile tanıştırmak ve kaynaştırmak adına böyle bir program hazırladık ”dedi.

Kadıoğlu, “Türkiye’nin bir numarasıyız”

İstanbul Akkuşlular ile Yunus Emre Parkı Sosyal Tesislerinde buluşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğluİstanbul Akkuşlular Derneğinin birlik beraberliğini ve kardeşliğini kutlayarak konuşmasına şöyle devam etti. Başkan Kadıoğlu “ Esenyurt ‘ta tüm derneklerin toplanma alanı olması ve her kesimden vatandaşımızın ikamet etmesi,Esenyurt ’ta kardeşlik üst seviyelerde olduğunu ve her düşünceye saygı duyulduğunu gösterir. Bizim ayrımız gayrımız yoktur, biz her kesimden farklı düşüncelere saygı gösteriyoruz. İlçe belediyeler arasında Türkiye’nin bir numarasıyız, Esenyurt ’un gelişmesi sadece büyük binalardan değildir yapılan projeler ile Esenyurt gelişerek büyüyen,  modern bir şehir olmuştur ”dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Akkuşlular derneğinin büyüyerek İstanbul’a yayılmasını tebrik etti. Başkan Kadıoğlu yeni İstanbul Akkuşlular Derneği yönetimine başarılar diledi.

Katılımcılar

Akçaburgaz Mahallesi Yunus Emre Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Adıgüzel, Ak Parti Esenyurt İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Öztoprak, Yerel Yönetimler Birim Başkanı Recep Aktül ve Akkuşlular yönetim kurulu üyeleri katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —