Tarih: 19.04.2013 12:36

Efendimiz

Facebook Twitter Linked-in

 Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde “Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri” kapsamında Anadolu Gençlik Derneği’nin düzenlemiş olduğu manevi geceye Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da katıldı. Başkan Uzun konuşmasında; yeryüzüne son İlahi Peygamber olarak gönderilen Hz. Muhammed(S.a.v) Efendimizin insanlığa ışık olduğunu belirterek, Hadisi Şerif’den alıntı yaparak “İnsanların en hayırlısı Müslümanlara hayırlı olanı değil, bütün insanlara hayırlı olanıdır” dedi.

 

Hayatını Anlatan Sinevizyon Gösterisi Yapıldı

 

Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde Peygamber  Efendimiz döneminden kısa kısa bilgiler verildi ve hayatını anlatan sinevizyon gösterisi yapıldı. Çeşitli şiirler ve ilahilerin de yer aldığı program izleyicilerden büyük ilgi gördü.

 

Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi

 

Anadolu Gençlik Derneği’nin Beylikdüzü’nde ilköğretim okulları arasında yapılan Kur-an-ı Kerim yarışmasında derece giren İhlas İlköğretim Okulu, Yakuplu 125. Yıl İlköğretim Okulu ile Gürpınar Azime Yılmaz İlköğretim Okulu öğrencilerine Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, sırasıyla ödüllerini takdim ederek, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Programa Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Beylikdüzü Eski Belediye Başkanı Vehbi Orakçı, siyasi parti temsilcileri ve Anadolu Gençlik Derneği Yöneticileri ile birim Müdürleri katıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —