Tarih: 19.04.2013 18:21

İddialıyız

Facebook Twitter Linked-in

 Beylikdüzü 75. Yıl Kız Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bayan FUTSAL Takımı, Çanakkale’de gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası grupları öncesi, okul müdürü Hasan Tan ve öğretmenler eşliğinde Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u ziyaret etti. Ziyarette Başkan Uzun, Beylikdüzü’nü yeşil alanlar, eğitim, kültür ve sanat alanında İstanbul’un önemli merkezlerinden biri haline gelmeye başladığını ve spor alanında da iddialı olacaklarını ifade etti.

 

“Türkiye ve Dünyada Önemli Başarılar Elde Edebiliriz”

 

Beylikdüzü’nde birçok alanda birincilikleri bulunan okulun yöneticileri, bayan salon futbolunda da Türkiye’de iyi bir derece elde edecek güçte olduklarını belirtti. İlçede, Türkiye ve dünya çapında önemli başarılar elde edebilecek sporcular bulunduğunu dile getiren Başkan Uzun, bu başarıların kendilerini gururlandırdığını söyledi.

 

Bu sene Tekerlekli Kayak Yarışmaları Beylikdüzü’nde Yapılacak

 

Beylikdüzü’nde bu sene sonu tamamlanacak olan Beylikdüzü Spor Kompleksi sayesinde sporcu yetiştirmek adına iyi bir zemin sunulacağını belirten Başkan Uzun ayrıca, “Bu sene tekerlekli kayak yarışmaları Beylikdüzün’de yapılacak. Gürpınar’da 365 gün herkesin faydalanabileceği yapay kayak pistinin hizmete açılacak. Beylikdüzü; yeşil alanlar, eğitim, kültür ve sanat alanında olduğu gibi spor alanında da İstanbul’un önemli merkezlerinden biri olacak” dedi.

 

Vatandaşı Spora Teşvik İçin Çalışmalar Sürüyor

 

Sporu toplumun tüm kesimlerine yaymak istediklerini ve bu doğrultuda ilçenin çeşitli bölgelerine yüz takımdan fazla spor aletleri yerleştirdiklerini belirten Başkan Uzun, vatandaşın spor yapmasını teşvik etmek için de çeşitli faaliyetler içerisinde olduklarını dile getirdi. Başkan Uzun, sporculara elemelere giderken ulaşım ve diğer eksiklikleri konusunda destek olunacağını da kaydetti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —