Tarih: 01.01.0001 00:00 221

İlçemiz Renklendi

Beylikdüzü Belediyesi’nin, ilçe halkına daha iç açıcı bir yaşam ortamı sunmak amacıyla başlattığı çalışmalar güzel sonuçlar veriyor. İlçenin birçok yanına ekilen laleler Beylikdüzü’nü renklendiriyor.

İlçemiz Renklendi

2012 yılı Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü parklar, kavşaklar ve ana arterler olmak üzere mevsimlik çiçek dikiminin meyvelerini almaya başladı. Her yıl lale dikimi yapılan Beylikdüzü’nde 2012 yılında 420 bin adet laleyi toprakla buluşturan belediye ekipleri, çuha ve menekşe çiçekleri ekimi de gerçekleştirdi. Peyzaj düzenlemelerine aralıksız devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yeşil alan miktarını artırırken, modern kent yapısına uygun çevre düzenleme çalışmalarına da ağırlık veriyor.

“Laleler Halkımızı Büyüleyecek”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Bahar mevsiminde çiçek açan lalelerle İlçemiz renklendi. Tarihi değerimiz olan lalelerle bezediğimiz refüjlerimiz ve parklarımız güzelliğiyle halkımızı da büyüleyecektir” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.