Tarih: 01.01.0001 00:00 323

Bayraksız Sokaklarda Bayramımızı Kutladık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören alanında gerçekleşen programa katılan CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, çelenk koyma kısıtlamasına rağmen CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu öncülüğünde Atatürk Anıtı??

Bayraksız Sokaklarda Bayramımızı Kutladık
 CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla
Beylikdüzü tören alanında gerçekleşen programa katıldı. Programda, genelge ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü dışında hiçbir kurum ve kuruluşa çelenk koyma izninin verilmemesine rağmen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı, Ülkü Ocakları, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği vatandaşlardan gelen alkışlarla birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Milli bayramlarımızı halkımızla coşkuyla kutlamalıyız.

Milli bayramların coşku içerisinde kutlanması gerektiğini ifade eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde bayramların halkla bir arada kutlanamadığına dikkat çekerek yerel yönetime eleştiride bulundu. Bayramların coşkulu bir şekilde kutlanamamasının sebebini yerel yönetimin anlayış eksikliğinden kaynaklandığını belirten CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Cumhuriyetimizin var olmasında en önemli kilometre taşı milli bayramlarımızdır. Ne acıki, bayraksız sokaklarla, bayraksız caddelerle Beylikdüzü’nde bayramımızı kutluyoruz. Bu coşkunun geri gelmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz” diyerek ilçede cadde ve sokakların Türk Bayrakları’yla donatılmamasına tepki gösterdi.

İlçe Başkanı İmamoğlu, daha sonra etkinlik alanında düzenlenen programa da katılarak
öğrencilerin gösterilerini izledi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.