Tarih: 01.01.0001 00:00 1463

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Değişti

Esenyurt AK Parti ilçe başkanlığı tarafından, Esenyurt Kültür Merkezinde düzenlenen, yerel yönetimler içerikli danışma meclisi gerçekleştirildi.

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Değişti
 Toplantıya,AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mehmet Doğan Kubat, Bülent Turan, Ak Parti İstanbul Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, başkan danışmanları ve meclis üyeleri, Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, İlçe Kadın Kolları ve gençlik kolları başkanları, mahalle muhtarları, mahalle teşkilat başkanları ve çok sayıda mahalle teşkilat üyeleri katıldı.


Şenay Değer ‘Bizim için sandık
çalışmaları ön planda’

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından başlayan danışma meclisinde, Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer açılış konuşması yaparak faaliyet raporunu görsel olarak sinevizyon eşliğinde anlattı.

Esenyurt AK Parti İlçe Teşkilatı olarak Halk Meclislerinden, dernek ziyaretleri ve esnaf ziyaretlerine birçok faaliyete değinerek “ Teşkilat olarak bizim için en önemli olan çalışma sandık çalışmalarıdır ” dedi.

Esenyurt AK Parti ilçe gençlik
kolları başkanı değişti

Dört yıldır Esenyurt AK Parti ilçe gençlik kolları başkanlığı görevini yürüten Onur Şimşir danışma meclisi toplantısında Gençlik Kollar Başkanlığına yeni seçilen SeburSoğanlı’ya görevi teslim etti. Gençlik kolları Başkanlığının devir teslim töreninde Onur Şimşire Plaketini protokol mensupları takdim etti.

Kadıoğlu hizmetleri anlattı
Plaket takdimi sonrasında Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’daEsenyurt’ta yapılan ve yapılacak olan hizmet projelerini sinevizyon eşliğinde katılımcılara anlattı.
“Tüm atıl ve yaşanılmaz alanları siz Esenyurtlulara yaşam merkezi olarak kazandıracağım” diyen Başkan Kadıoğlu, yeni projelerden biri olan Abdullah Gül Parkı için de “SevgiliEsenyurtlular! Sizlere kocaman bir yat limanı yapacağım” benzetmesi yaparak müjde verdi.

Halis Dalkılıç ‘Esenyurt teşkilatı sorumluluğunun farkında’
Ak Parti İstanbul Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç , “Esenyurt teşkilatı sorumluluğunun farkında. Esenyurtta yapılması gereken bütün proje ve hizmetlerin yapıldığının canlı şahitleriyiz biz. Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ederim” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekilleri de toplantıda gündemden birkaç başlığa değindi
AK Parti İstanbul Milletvekilli Mehmet Doğan Kubat ise Esenyurt Üniversitesinin meclis kurulundan olumlu bir şekilde onaylanarak, bu hizmetin müjdesini verdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan ise, “Gündemde olan barış ve çözüm süreci için Esenyurt elinden geleni yapmaktadır. Dün mermi yağan bir ilimizde bugün piknik yapılıyor. Bu durum ise hepinizim emekleri ve AK Parti hükümetinin çabaları ile ancak mümkündür” dedi.

Program sonunda kapanış konuşması yapan Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, “ Böyle çalışkan ve bizlere desteklerini hiçbir zaman eksiltmeyen Sayın Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na sonsuz teşekkür ederek saygılar sunarım” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.