Tarih: 01.05.2013 12:08

Akgün’den Bölge Çıkartması

Facebook Twitter Linked-in

 Belediye Teknik Başkan Yardımcısı Ahmet Bayraktar, Belediye Meclis Üyeleri Coşkun Kaynak, Ersel Yazıcı ve Mustafa Yazıcı ile geçtiğimiz günlerde Kumburgaz, Güzelce, Mimaroba’ da bölge turuna çıkan Başkan Akgün, sokak ve kahvehanelerde rastladığı vatandaşları dinlemeyi de ihmal etmedi.

İlk olarak bölge turuna Kumburgaz’dan başlayan  Akgün Kumburgaz çevre yolunu ve Kumburgaz E-5 üstünü denetledi.

Kumburgaz çevre yolunda büyük değişiklikler yapıldığını söyleyen Başkan Akgün, 2013 yılında E-5 üstünün yolları için çalışma başlatılacağını söyledi. Büyükçekmece genelinde yol, tretuvar sorununun kalmayacağının altını çizen Akgün; “Bizler yapmış olduğumuz çalışmalarla imkansızı başarma yolundayız. Büyükçekmece Belediyesi olarak yoktan var ettik. Bu güne kadar işgallerle çevrilmiş yerleri, yolu, kaldırımı olmayan bölgelerimizi baştan düzenledik ve çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Kumburgaz’dan sonra Güzelce Mahallesine geçen Akgün, Güzelce Sanat Evinin değişeceğini söyledi. Akgün; “Sanat evi ve muhtarlığın bulunduğu binanın yerine daha modern ve daha geniş kapsamlı bir bina yapacağız ”şeklinde konuştu. Sözlerine devam eden Başkan Akgün; “ Güzelce de yol çalışmalarımız tamamlanmış değil. Çalışmalarımızın devam edeceği yerler var. Ama şunu bilin ki çalışmalarımız bitince Güzelce’nin değeri daha da artacak” diye konuştu. Sorulan soruları da yanıtsız bırakmayan  Akgün sorular karşısında vermiş olduğu cevaplarla vatandaşı aydınlattı.

Sonrasında Mimaroba’ya geçen  Akgün, vatandaşlarla bire bir iletişim kurmak için bölge turlarının aralıksız devam edeceğini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —