Tarih: 02.05.2013 10:50

Yakuplu'ya İki Yeni Müjde!

Facebook Twitter Linked-in

 Beylikdüzü’nde vatandaşlarla iç içe belediyecilik her gün devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Yakuplu Mahallesi sakinleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Özellikle bayanlardan oluşan vatandaşlar, Başkan Yusuf Uzun’un dört yıllık hizmetlerini ve yeni yapılacak projeleri birinci ağızdan dinlediler. Vatandaşlar bölgeye kazandırılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nden dolayı Başkan Uzun’a teşekkür ettiler. Belediye Meclis Üyesi Tayfun Şen ve bölge eşrafından Sabri Arıman tarafından organize edilen toplantıda Başkan Uzun, İstanbul’un en çevreci belediyesi olarak bölgeyi bu anlayışla yönettiklerini ifade etti. Sabah kahvaltısında iki de yeni müjde veren Başkan Uzun “Turgut Özal Caddesi ve Hz. Halid Camii mevkii’ne iki yeni üst geçit yapımına başlıyoruz” dedi.

Çevreci bilinçle Beylikdüzü’nü yönetiyoruz

Başkan Uzun, “Hepimiz köy çocuğuyuz. Bizim fıtratımızda toprak var. Bu yüzden göreve geldiğimiz günden bu yana Beylikdüzü’nde hep daha çevreci bir belediye olma yolunda çalıştık. Bizim ayağımız toprağa yeşile basmalı. Köy değiliz; ancak şehirleşirken de çevreci bir şehirleşme planlıyoruz. Burada inşaat yapmak isteyen proje sahiplerine bu yönde telkinlerde bulunarak izinler veriyoruz” dedi.

İki yeni üst geçit inşaatı başlıyor

Yakuplu’lu vatandaşlar ile birlikte sabah kahvaltısında bölgeye yapılacak yeni hizmetleri anlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, iki de yeni müjdeyi verdi. Biri Turgut Özal Caddesi diğeri de Hz. Halid Camii mevkii’ne olmak üzere iki üst geçit daha yapılacağını söyleyen Başkan Uzun projelerin Yakuplu’da her zaman yenilenerek devam edeceğini söyledi.

Kahvaltının sonunda vatandaşlar Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile bire bir görüştüler ve günün anısına hatıra fotoğrafı da çekildiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —