Tarih: 01.01.0001 00:00 209

Akgün Cumhuriyet Parkını denetledi

Büyükçekmece Belediyesi tarafından projesi tamamlanan İstanbul’un en büyük şehir parklarından biri olan, Cumhuriyet Park’ına hız verildi.

Akgün Cumhuriyet Parkını denetledi
 255 bin m2’lik alanı kapsayan ve çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiği Cumhuriyet Parkı’ndaki çalışmaları denetleyen  Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, çalışmaların hızlı şekilde devam ettiğini belirtti. Yapılan çalışmalar ile ilgili proje üzerinde de düzeltmelerde bulunan Başkan Akgün yapılan parkın Büyükçekmece ve İstanbul’a kazandırılan en büyük yeşil alan olduğunu belirtti. Cumhuriyet Park’ı projesinin bu yıl Ağustos ayının sonlarında tamamlanmasını hedeflediklerini söyleyen  Akgün, “Projenin tamamlanmasıyla sahil bağlantılı İstanbul’un en uzun halka açık sahil yolu ile birleşecek olan park, Büyükçekmecelilerin hizmetine sunulacak. Parkın içerinde bulunacak olan yürüyüş alanları, gölet alanları, spor alanları, çocuk parkları ve tren yoluyla Büyükçekmeceliler doğanın tüm güzellikleriyle bütünleşmiş huzurlu bir alanda zaman geçirme fırsatını bulacaklar” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.