Tarih: 01.01.0001 00:00 888

Coşkun Sağ: Hedef Beşyüzbin Tokatlı

Geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü'nde yapılan basın açıklaması ile resmen kurulduğu açıklanan Tokat Dernekleri Federasyonu görkemli bir gece ile kuruluşunu İstanbul'a ilan etti.

Coşkun Sağ: Hedef Beşyüzbin Tokatlı
 Tokat Dernekler Federasyonu Başkanı Coşkun Sağ'ın önderliğinde bir araya gelen Tokatlılar amaçlarının hiçbir dil, din, ırk ayrımı yapmadan Tokatlılara hizmet etmek olduğunu söyledi. Başkan Sağ, İstanbul’da yaşayan nüfus yoğunluğu olarak Tokatlıların 7. sırayı aldığını ama maalesef bir türlü seslerini yeterince duyuramadıklarını ifade ederek, 'Bu büyük metropol şehirde Hacı Bektaş’ı Veli’nin sözü gibi bir olmak, iri olmak, diri olmak gerekli. Sevgiler paylaşılınca çoğalır, acılar ise paylaşıldıkça azalır. Kendimizi asla küçük görmeyelim sesimizi tüm Türkiye’ye duyuralım. 3. Bölgede böyle bir federasyonun boşluğunu her zaman hissettik. İstanbul’da nüfusumuz çok dağınık amacımız insanlarımızı kaynaştırmak ve birleştirmek. Her yıl düzenlediğimiz Tokatlılar Pikniğinde geçen yıl 200.000 hemşehrimizi buluşturduk bu yıl hedefimiz 500.000 Tokatlıyı bir araya getirerek gücümüzü herkese göstermektir' dedi.

“Tokatlılara Federasyon merkezi”

Geceye katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 'bu kadar kalabalık bir federasyon merkezi vermezsek olmaz'dedi. Kadıoğlu Tokat Dernekler Federasyonuna bir merkez yeri tahsis edeceklerinin sözünü verirken, Ak Parti'nin Tokatlı Millet Vekili Harun Karaca'da hemşehrileriyle buluşarak bu birliktelikten duyduğu hazzı dile getirdi. Karaca Ak Parti hükümetinin hizmetlerinden de bahsederken Açılım sürecinde doğru hamleler yapmak gerektiğinin altını çizdi.  Binlerce Tokatlının katıldığı gecede Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi dolup taştı. Tokat Dernekler Federasyonu Esenyurt Tokatlılar Derneği, Beylikdüzü Tokatlılar Derneği, Sulusaray Dutlucalılar Derneği, Zile Küçüközlü Köyü Derneği, Almus Üçgöl Derneği, Yeşilyurt Kuşçu Derneği ve Erbaa Benli Köyü Derneği'nden oluştuğu bildirildi.


TEŞEKKÜR

Gecemize katılarak bizleri onurlandıran; İstanbul Ak Parti 3. bölge millet vekili sayın Harun Karaca, Çatalca kaymakamı sayın  Nevzat  Taşdan, Esenyurt belediye başkanı  sayın Nemci Kadıoğlu, Beylikdüzü belediye başkanı sayın  Yusuf  Uzun, Esenyurt MHP ilçe başkanı sayın Halit Özer, Büyük birlik partisi Sarıyer ilçe başkanı sayın  Hüseyin  Koç, Beylikdüzü Ak parti ilçe başkanı sayın  İbrahim  Bülbüllü, Büyükçekmece Ak parti ilçe  başkanı sayın  Celal Babayiğit, Çatalca  Cem evi yönetim kurulu başkanı sayın  Nurhan Bozdemir ve yönetimi, Emniyet müdürümüz  sayın  Melih Ekici, Beylikdüzü belediye başkan yardmcısı sayın İsmail  Yalçın, Beylikdüzü belediye başkan yardımcısı  sayın Efraim  Çifçi, Siyasi partilerimizin meclis üyeleri, Çok sayıda  S.T.K  başkalarımız ve yönetim kurulları , İşadamı  sayın  Bekir  Topak, Formül plastik in sahibi  İş adamımız   sayın  Haydar  Şahin, İş adamı  sayın  Seyfeddin Başkan  (mega in, Vergi  baş müfettişi  sayın Murat  Ürkmez, İş adamımız  sayın  Dursun  Mısırlı, Göksan  madencilik başkanı sayın Hasan Gökçe, B.B.Partisi beylik düzü ilçe başkan yardımcısı sayın Mustafa  Tahan, Sanatçımız  Seyhan  Güler, Sanatçımız  sayın Nejdet Kaya, Esenyurt belediye başkan vekili sayın Mehmet Adıgüzel

      Teşekkür ederiz.

 

Tokat Dernekleri Federasyonu adına

Başkan Coşkun SAĞ


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.