Tarih: 01.01.0001 00:00 381

Rüya Gerçek Oldu

Güzelcespor Kulübü Başkanı Tamer Canbaz, Güzelce’nin yıllardan bu yana en büyük eksiği olan spor tesisinin olmayışı ve bu feryatlarına kulak veren, Güzelce’ye yeni bir tesis kazandıran Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün

Rüya Gerçek Oldu
 Güzelcespor’da eskiden bu yana görev almış biri olarak en büyük eksikliğin yıllardır Güzelce’de bir spor tesisinin olmayışından yakınan ve hayallerinin gerçek olduğunu söyleyen Güzelcespor Kulüp Başkanı Canbaz, “Yıllardır bunun mücadelesini verdik. En son kendisini çok sevdiğim, değer verdiğim Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr.Hasan Akgün, çağrımıza, feryadımıza yetişerek, bu konuda ciddi çalışmalar yaptı ve çok kısa sürede tesisimize kavuşmamızı sağladı” dedi.

Spor tesisinin alyapı için çok önemli olduğuna değinen Canbaz, “Özellikle bölgemizde spor’a, futbol’a yakın çok gençlerimiz var bu gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak için bölgemize yapılan spor tesislerinin çoğalması gerekir. Özellikle Büyükçekmece Belediyesi’nin 2012-2013 yılındaki spora yatırım konusunda yapmış olduğu yatırımlar bölgemiz için, gelecek için çok önemlidir. Başta belediye başkanımız olmak üzere emeği geçenlere, katkı sunanlara bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Canbaz konuşmasının devamında şunları söyledi; “Güzelcepor’un artık bundan sonra sağlam temeller üzerine kurulacağına inanıyorum. Tesis olduğu zaman geleceğe her türlü yatırım olumlu olacaktır. Yeni yapılan tesisimizde idmanlarımıza başladık. Bu bizi maddi anlamda büyük bir külfetten kurtardı. Özellikle idmanlarımızı yapmaya başka tesislere giderken araç kiralıyorduk. Bunlar ortadan kaktı. Çok önemli bir projeydi. Biz şuanda projenin diğer eksiklerinin tamamlanmasını belediye başkanımızdan rica ediyoruz. Zaten başkanımızda sağ olsun bizleri hiçbir konuda yalnız bırakmadı. Tesisimiz tamamlandığında tüm bölge gençlerimize yıllarca hizmet verecektir”

Son olarak Canbaz, “Bizlerde var olduğumuz sürece bu tesisin yaşatılıp, korunması için elimizden gelen her türlü gayret ve çabayı göstereceğimizin sözünü buradan sizin aracılığınız ile vermek istiyorum. Güzelce gençliğinin bu tesisle kurtulduğunu düşünerekten, çok daha güzel şeyler yapacağımızı inanıyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.