Tarih: 04.05.2013 12:04

30 Bin TL Hibe Ediliyor

Facebook Twitter Linked-in

 Kısa adı KOSGEB olan,  Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı bilindiği gibi SANAYİ ve TİCARET BAKANLIĞI’na bağlı bir kurum olup, Ülkemizde, gerek girişimcilik politikalarının oluşturulmasında, gerekse destek mekanizmalarının tasarlanması ve uygulanması konularında çalışmalar yapmaktadır.

 

Girişimciliğin bir bilgi ve eğitim işi olduğu bilinciyle, bir yandan faal ve güçlü KOBİ’lerimizde katma değeri arttırmayı amaçlarken, diğer taraftan da yeni işletmelerin doğuşuna ve yükselişine katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösteren İSTANBUL LİDER GİRİŞİMCİLER DERNEĞİ 11 Mayıs-9 Haziran 2013 tarihleri arasında KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ düzenleyecektir.

 

Büyükçekmece Lisesi’nde gerçekleşecek eğitim Cumartesi/Pazar günleri ve toplamda 5 hafta (70 saat) sürecek olup eğitimi tamamlayanlar, kendi işlerini kurma aşamasında KOSGEB’ten; 30.000 TL hibe (geri ödemesiz) destek alabilmektedirler. 30.000 TL’lık hibe desteğe ek olarak ihtiyaç duyulması halinde 0 (sıfır) faizli, ilk 2 yılı ödemesiz, 4 yıl vadeli 70.000 TL’na kadar destek alma hakkı elde etmektedir.

 

Eğitime katılmak isteyenlerin İstanbul Lider Girişimciler Derneği ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

 

 

 

 

 

 

ÜMİT KESKİN

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER

0531.561 60 02

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —