Tarih: 01.01.0001 00:00 351

Başkandan Çifte Mesai

Hafta sonu düzenlenen asker gecelerine katılan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, evliliğe ilk adımı atacak çiftleri ve dünya evine giren çiftleri de bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Başkandan Çifte  Mesai
  

Başkan Cem Kara Nişan Yüzüklerini Taktı

 

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yoğun hafta sonu programına Çiftlikköy, Ovayenice Mahalleleri ve Hisarbeyli köyünde düzenlenen asker gecelerine katılarak başladı. Buralarda askere gidecek olan gençleri yalnız bırakmayan Başkan Cem Kara, daha sonra Merve Tilkici ve Eray Karaevli’nin nişan törenine katıldı. Çatalca Dilek Düğün Salonu’nda düzenlenen nişan töreninde genç çiftleri, evliliğe attıkları ilk adımda yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Cem Kara, Merve Tilkici ve Eray Karaevli’nin nişan yüzüklerini taktı.

 

Nikahı Başkan Kıydı

 

Başkan Cem Kara’nın bir diğer durağı da Silivri’ydi. Silivri’de düzenlenen nikah törenine katılan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, burada Beyhan Yavuz ve Eren Aydın çiftinin nikahını kıydı. Kıyılan nikah sonrasında evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim eden Belediye Başkanı Cem Kara, dünya evine giren çifte mutluluklar diledi.

 

Merve ve Mustafa Çiftine Mutluluklar

 

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın hafta sonu programının son durağı Çatalca Şelale Restoran Tesisleriydi. Burada Merve Değerli ve Mustafa Kemal Tezer’in nişan törenlerine katılan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, gençleri ve ailelerini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca Kadın Kolları Başkanı Belgin Tezer’in oğlu Mustafa Kemal Tezer ile Merve Değerli’nin nişan yüzüklerini Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara birlikte takarak, genç çiftin nişan kurdelesini beraber kestiler. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.