Tarih: 11.05.2013 21:22

İstanbul’u Dünya’ya Açacağız

Facebook Twitter Linked-in

 İstanbul genelindeki Organize sanayi bölgelerinin desteğini arkasına alan, Beylikdüzü Organize sanayi bölge başkanı Abdullah Teber; İstanbul Ticaret Odasına en şanslı ve güçlü başkan adayı olarak hazırlıklarını son hızıyla sürdürdüklerini söyledi.

 

Geçtiğimiz gün Beylikdüzü Bakır ve Pirinççiler sanayi sitesi genel kurulunda kayıtsız şartsız yeniden başkan seçilen Abdullah Teber, güven tazelerken, İTO başkan adaylığında da tam destek aldı.

 

“Beklentiler ortak”

Abdullah Teber; “Sanayicilerimizin teşviki ve desteği ile İTO Başkanlığına aday oldum. Çalışmalarımda öncelikle sanayicilerimizi dinledim. Hedefimiz, herkesimin vereceği ortak kararları birlikte hayata geçirmek olacaktır. 40 yıldır Sanayinin içinden olan birisi olarak sorunları iyi biliyorum. Büyüğünden en küçüğüne kadar bütün firmaların temsil edilmesi gerektiğine inanıyorum. Büyük ve küçük ölçekli Sanayi ve ticaret erbabı olan her kesimin sorunlarını, isteklerini iyi biliyorum. Çünkü tüm sorunlarımız ve beklentilerimiz ortak”.

 

“Güçlü bir ekiple geliyoruz”

Teber; “büyük ve küçük ölçekli sanayicimizin haklarını ve hukuklarını yakından takip etmek çalışmalarımıza yeni bir kimlik kazandırmak için bir yola çıktık, çok güçlü bir ekiple her kesimin desteğini alarak İstanbul Ticaret Odasını hak ettiği yere getirmek için göreve talip olduk. Bu zorlu seçim sürecinde yanımda olarak bana destek veren dost ve meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.

 

“Kollama kayırma yok”

Ticaret odası başkanlığı için yolumuza, bizleri bu kurumda temsil edecek kimse yok mu diyen arkadaşlarımızla yola çıktık. İstanbul genelinde bulunan birçok alanda faaliyet gösteren arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Bizler ülke ekonomisine kazandırdıklarımızı düşünerek siyaset üstü çalışıyoruz. Çalışmalarımızdaki verimi düşürmeden kimseyi gözetip, kayırmadan haktan ayrılmadan, herkesin hakkına sahip çıkmak için geliyoruz” dedi.

 

Haber: Nezir Karayün

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —