Tarih: 01.01.0001 00:00 362

Futbol’un duayenleri Akademi Kolejin de

Büyükçekmece Akademi Özel Okullarının “ Kariyer Günleri ” kapsamında Efsane futbolcu ve günümüz spor yorumcularından Rıdvan Dilmen ile eski futbolcu ve Samsunspor’un Teknik Direktörü Erhan Altın’ı ağırladı.

Futbol’un duayenleri Akademi Kolejin de
 Akademi Koleji öğrencileri Kariyer Günleri Mayıs Ayı misafirleri olan Rıdvan Dilmen ve Erhan Altın ile Afife Jale Konferans salonundaki söyleyişi de bir araya geldi. Futbol hayatlarının en önemli anlarını öğrenciler ile paylaşan Dilmen ve Altın, bir meslekte başarılı olunabilinmesi için bıkmadan usanmadan azimle çalışılması gerektiğini ve seçtikleri mesleğin gerçekten sevilmesi gerektiğini dile getirdiler. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Dilmen ve Altın, Futbol’u meslek olarak seçmek isteyen öğrencilere, “ Futbol’da başarılı olmak istiyorsanız, düzenli bir hayatınız olması gerekir. Bunda en önemli faktör,  uykunun iyi alınarak vücudun iyi dinlenmesi, gece en geç 22.00 gibi yatıp, sabahta belli bir saatte kalkmanız lazım”  dediler.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.