Tarih: 01.01.0001 00:00 297

Kadıoğlu, Kiptaş 2. Etap site sakinleri ile bir araya geldi

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu mahallelerde düzenlediğiHalk Meclisi toplantılarının yanı sıra, hafta sonlarını da ilçedeki site sakinleri ile kahvaltıda buluşuyor.

Kadıoğlu, Kiptaş 2. Etap site sakinleri ile bir araya geldi
 Kadıoğlu’nun bu haftaki buluşması Yeni Kent Mahallesi Kiptaş 2’nci Etap site sakinleri oldu. Kiptaş 2’nci Etap site yöneticileri ile kahvaltı yapan Başkan Kadıoğlu ardından site bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı Murat Alatepe’nin de katılıdığı site toplantısında, site sakinleri, görüş, öneri ve isteklerinin değerlendirilmesi konusunda böyle bir program düzenlendiği için mutlu olduklarını ifade ettiler. 


‘İlk defa bir Başkan sorunlarımızı dinlemek için yanımıza kadar geldi’
Farklı ilçelerden Esenyurt’a gelerek yerleşen site sakinleri, daha önce hiçbir yönetimin böyle bir uygulama yapmadığını belirterek, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile karşılıklı istişare ettiler. Çeşitli talep ve önerilerde bulunan Kiptaş 2’nci Etap site sakinleri, daha çok çocuklara yönelik park ve oyun alanlarının yapılmasını talep ettiler.

Minikleri büyük dikkatle dinledi
Kadıoğlu, çocukların istek ve önerilerini de büyük bir dikkatle dinleyerek not aldı.
Kadıoğlu, “ Biz yediden yetmişe, ilçemizde bulunan hemen her eve, her aileye ulaşıp, siz değerli vatandaşlarımızın bizlerden ne istediğini, kendi ağzınızdan dinliyoruz. Yaşam alanlarınız için her türlü talepte bulunmak sizlerin en olağan hakkınızdır. Biz dertlerinizi, sıkıntılarınızı çözüme kavuşturmak için buradayız ve burada olmaya da devam edeceğiz ” diye bir konuşma yapan Kadıoğlu, vatandaşların site yönetimi ile alakalı şikâyetler için de çeşitli çözüm yöntemlerinden bahsetti.

Kiptaş site sakinlerinin talep ve önerilerinin değerlendirilmesi için gerekli birimlere talimat veren Başkan Kadıoğlu, miniklerle fotoğraf çektirdikten sonra program sona erdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.