Tarih: 01.01.0001 00:00 364

Bayburtlular'dan Anlamlı Kermes

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca Silivri programı kapsamında Bayburt’lular Derneği tarafından fakir öğrencilere burs amacı ile açılan kermese katıldı.

Bayburtlular
 Kaynarca’ya Silivri Kaymakamı Salih Keser, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

 

KAYNARCA “ EMEĞİ GEÇEN HERKESİ KUTLUYORUM”
Tekstil ürünlerinden, hediyelik eşya ya bir çok çeşitten oluşan ürünlerin sergilendiği kermese ilgi de oldukça yoğun oldu. Kermesi gezerek, kermes yetkililerinden bilgi alan Milletvekili Kaynarca, “Derneklerimizin böyle anlamlı organizasyonlarla öğrencilerimize destek olmaya çalışması oldukça mutluluk verici bir durum. Burada el emeği göz nuru ile hazırlanmış bir çok ürün var. Ekonomik durumu iyi olmayan üniversite öğrencilerimize destek olmak amacı ile hazırlanan bu kermeste emeği geçen her kesi canı gönülden kutluyorum. Bizler de elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi. 16 Mayıs’a kadar Aliçetinkaya Caddesi Milli Eğitim Müdürlüğü karşısında açık olacak olan kermesi gezen AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, ilçe Kaymakamı Salih Keser, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve beraberinde ki heyet öğrencilere katkı amacı ile bir çok ürün satın aldı.  


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.