Tarih: 13.05.2013 17:28

Vicdansız şoför yavru köpeği ezdi

Facebook Twitter Linked-in

 Kendini bilmez kişiler, yavru köpeğin üzerinden arabayla geçerek, köpeğin ezilerek can vermesine neden oldular. Olayı gören görgü tanıklarının anlatımına göre, yolda hızlı giden bir araç, yolun karşısına geçmeye çalışan köpeğin, durmak yerine üzerinden geçerek tam gaz kaçtığını belirttiler.

Olayı Büyükçekmece Belediyesi’ne telefon açarak haber veren vatandaşların çağrısına kulak veren Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon ekipleri olay yerine geldiğinde yavru köpeğin cansız bedeni ile karşılaştılar. Köpeğin arka bacaklarının üzerinden geçildiğini söyleyen veteriner ekipler, cansız hayvanın bedenini alarak, hayvan mezarlığına götürmek üzere araçlarına koydular.

Konuyla ilgili kendisine bilgi verilen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, olayın vicdana sığmayan bir mesele olduğunu, hayvanlarında insanlar gibi yaşama hakkına sahip olduklarını belirtti.  Akgün, “O arabanın direksiyonuna oturmak marifet değil, önemli olan çevreye, özellikle de yaşayan canlıya zarar vermemektir. Oldu da kazara eziyorsun veya çarpıyorsun arabadan aşağıya inip de bir baksan ne olur sanki ?” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —