Tarih: 01.01.0001 00:00 332

Mevlana Camii Çevresi Şekilleniyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Mevlana Merkez Camii çevre düzenlemesi kapsamında yapılan proje çalışmasını yerinde inceledi.

Mevlana Camii Çevresi Şekilleniyor
 Beylikdüzü Belediyesi tarafından Mevlana Camii çevre düzenlemesi kapsamında yapılan projeyi yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilgili birim müdürlerinden bilgi aldı. Başkan Uzun, “Cami çevresine mimarisiyle öne çıkacak şadırvan, okuma salonu, vatandaşlarımız için dinlenme yeri ve cenaze töreni için bir alan oluşturacağız” dedi. Cami çevresinde ayrıca park, peyzaj, yeşil alanlar, açık alan oturma grupları da yapılacağını anlatan Uzun, ilgili birimlere talimat verdi ve çalışmaları başlattı.


Kent estetiğine uygun bir çalışma ile Mevlana Camii çehresini değiştirecek bu uygulama ve caminin yapımından bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı Mevlana Dernek Başkanı Hasan Tahsin ve dernek yöneticileri, belediye başkanına ve ekibine bölge halkı adına teşekkürlerini iletti.

 

Programa Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanları Av. Ercan Ay ve Ergün Şahin de iştirak etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.