Tarih: 14.05.2013 11:17

Mahalleler Arası Futbol Turnuvası

Facebook Twitter Linked-in

 CHP Beylikdüzü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası başladı. Turnuvada A Grubu’nda; Gürpınar, Barış, Dereağzı, Kavaklı ve Yakuplu mahalleleri yer alırken, B Grubu’nda ise; Adnan Kahveci, Marmara, Sahil, Cumhuriyet ve Büyükşehir mahalleleri yer aldı. Toplamda 10 mahallenin oynadığı futbol turnuvası 5 hafta sürecek.

Turnuvaya katılan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İletişim ve Propaganda Komisyonumuzun önerisiyle başlattığımız bu sportif faaliyet, hem gençlerimizin kaynaşmasını hem de mahallelerimiz arasında tatlı bir rekabet oluşmasını sağlayacak.  Heyecanın bol olduğu bu sportif aktivitede, mahalle koordinatörlerimize ve takımlarına başarılar diliyorum” dedi.

Turnuvanın ilk maçı Gürpınar ve Barış mahalleleri arasında gerçekleşti. Barış Mahallesi 8-3’lük bir skorla maçı kazandı. Turnuvada diğer maçlarda da, Dereağzı 15-1’lik skorla Kavaklı’yı, Adnan Kahveci 8-6’lık skorla Marmara’yı, Sahil 10-1’lik skorla Cumhuriyet’i yendi. Bu haftaki ilk karşılaşmada, Yakuplu ve Büyükşehir Mahalleleri ise karşılaşma yapmadı. CHP Beylikdüzü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası, 4 hafta boyunca pazar günleri, 13:00-17.00 saatleri arası Gürpınar Halı Sahası’nda gerçekleşmeye devam edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —