Tarih: 01.01.0001 00:00 490

ŞOK... ŞOK... ŞOK... Liseden Rezalet Görüntüler…

Esenyurt Ali Kul Çok Programlı Lisesinde Rezalet Görüntüler ortaya çıktı…

ŞOK... ŞOK... ŞOK...  Liseden Rezalet Görüntüler…
 Görüntüleri izlediğimizde şok olduk… Burası Okul mu..? Sorusu aklımıza geldi... Sıralara zarar veriyorlar… Üstelik sınıfın ortasında kız öğrencilerin karşısında soyunup dökülüyorlar…


Yer :
İstanbul - Esenyurt Ali Kul Çok Programlı Lisesi 9-G sınıfı. Eğitim öğretim hızla devam ederken, 31 Mart tarihinde sosyal paylaşım sitesi Youtube’da paylaştıkları bu rezalet görüntüler başıboş ve sorumsuzluğu gözler önüne sermiyor mu..?


Eğitim öğretim devam ederken, eğitimcilerin bu sınıflarda öğrencileri başı boş bırakıp bırakmadığı sorusunu gündeme getirmiyormu..? Bu başıboşluğun sorumlusu kim..?


 Bu okulda dersler boş mu geçiyor ? Eğitimciler bu öğrencileri hem eğitip hem de öğretim sağlamakla yükümlü değiller mi..?


Ahlaki yönü bir tarafa, okul sıralarını yerden yere vuran bu öğrencilere devletin malına zarar verilmemesi aşılanması gerekirken sözde Eğitimciler, öğretmen ve okul idaresi ne iş yapıyor..?


Birçok öğrenci velisi bu durumdan rahatsız… Çocuklarımızı Öğretmenlerimize emanet ediyoruz, ama bu görüntüler karşısında ne söyleyeceğimizi bilemiyoruz diyorlar…


Esenyurt İlçe Milli Eğitim müdürlüğü acilen bu sorumsuzluğa el atması gerekmiyor mu..?


 Veliler tepkili...


Okul idaresi ve Öğretmenler hakkında Valiliğe ve ilgili bakanlığa şikayette bulunacağız diyorlar…


Rezalet Video yu izleyin:  http://www.youtube.com/watch?v=99l9uANtTYM




Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.