Tarih: 20.05.2013 11:41

Babyneo Bebekleri 2013 Plaj Modasına Damgasını Vuruyor

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin sağlıklı, çevreci, ekonomik bebek ürünleri markası BabyNEO, tasarladığı rengarenk mayo bebek bezleri ve pelerin havlularıyla 2013 plaj modasına damgasını vuruyor. Plajlarda anne ve bebeklerin rahatlığını düşünen BabyNEO, tasarladığı sızdırmaz mayo bebek bezi ve pelerin havlusu ile anne ve bebeklerin kurtarıcısı oluyor.

Birbirinden renkli BabyNEO bebek bezleri, bebeklerin hem havuzda hem denizde rahat hareket etmesini sağlıyor. Mayo bebek bezlerin iç yüzeyi tamamen özel, bakteri barındırmayan ve alerji yapmayan yumuşak kadife kumaşla kaplıdır; sızdırmaz dış yüzeyi sayesinde de suya girildiğinde normal bebek bezleri gibi şişmiyor ve tuvaletin dışarı çıkmasını engelliyor. Balıklı ve gemici desenlerinin yanı sıra mavi, fuşya, sarı, yeşil ve turuncu zengin renk seçeneklerine sahip BabyNEO mayo koleksiyonu bu yaz bebeklerinize neşe katacak.

BabyNEO sızdırmaz mayo bebek beziyle suyun keyfini çıkaran bebekler sudan çıktıklarında bambu kumaştan üretilmiş pelerin havluları ile de doğal bir kurulanma süreci yaşıyor. Üstelik özel çift yüz dokulu kumaştan üretilen, çok yumuşak, iç yüzeyi doğal ve bakteri barındırmayan bambu pelerin havlu, pamuğa göre yüzde 30 daha fazla suyu emebiliyor ve bebeklerin üşümesini engelliyor.

BabyNEO markalı ürünler tüm Türkiye çapında bebek mağaza zincirlerinde, organik mağazalarında, bebek mağazalarında ve internet üzerinden satışa sunulmakta.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —