DÜNYA 20.05.2013 11:54:00 544 0

Otomobil İhalelerine Büyük İlgi!

Borçlular için, borçlarını ödeme; alacaklılar için ise alacaklarını tahsil edebilme açısından büyük önem taşıyan icra ihaleleri, son yıllarda artan ilgi ile birlikte, ticaret hayatının devamlılığında önemli bir güvence kaynağı

Otomobil İhalelerine Büyük İlgi!
 Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, özellikle otomobile duyulan ilgi, icradan satılık otomobil ihalelerine de yansıdı. Katılımın az olması sebebiyle özellikle gayrimenkul ihalelerinde yok pahasına satışlar gerçekleştiğini söyleyenwww.icraburada.comGenel Müdürü Caner Çakıotomobil ihalelerine artan katılımla ilgili olarak; 'Eskiden insanlar, icra ihalelerinin verimli yatırım alanları olduğu konusunda farkındalık sahibi değildi. Gerek, yatırımını ihalelerle değerlendirenlerin memnuniyeti gerekse devletin haczedilebilecek mallar konusundaki yeni düzenlemeleri, bu ihalelere bakış açısının değişmesini sağladı.' dedi.

Yeni yasa ile haczedilebilir malların, yaşamsal özellikli olmaması zorunluluğu, katılımcıların da manevi yükünü hafifletmelerine sebep olduğunu sözlerine ekleyen Çakı, 'Bir mal, ihaleye çıkana kadar; borçlunun borcunu ödemesi için 6 ay süresi olmakta. Bununla birlikte, borçlu, ihale       tellalı 'Satıyorum, sattım!' diyene kadar borcunu ödeme süresi devam ediyor. Vatandaşlarımız, icra ihaleleri vasıtasıyla yatırımlarını değerlendirmekten çekinmemeliler; Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bu konuda 'İcradan mal almak caizdir.' hükmü bile bulunmakta.' sözleriyle, icra ihalelerine katılmakta çekimser olan kişileri bilgilendirdi.

İcra ihale indeksleme sitesi www.icraburada.com'da yayınlanan ihale ilanlarında pek çok ev, fabrika, iş makinesi yahut ticari malın satışı bekleniyorsa da şu sıralar en çok otomobil ihaleleri rağbet görüyor. Uygun fiyatlarla, her türden otomobile bedelini ödeyip, gerekli prosedürleri yerine getirerek sahip olabilmek sadece icra ihalelerini takip ederek mümkün. 

 

icraburada.com Hakkında:Cnc Bilişim Hizmetleri İnş. San Tic. Ltd. Şti. kuruluşu olan www.icraburada.com  uzun yıllar  finans sektöründe faaliyet gösteren Caner ÇAKI tarafından kurulmuştur. Finansal konularda birçok marka ile güven esaslı önemli kredi çalışmaları yapan Caner ÇAKI aynı güven ve kurumsal yapıyı icra ihale sektöründe de gerçekleştirmeyi hedeflemektedir. 2005 yılından bu yana finans ve icra sektöründe çalışmalarını devam ettiren firma, Türkiye genelinde takip ettiği 400 ü aşkın yayın organı ile tüm icra ihalelerinin bilgisini indekslemektedir. icraburada.com,  konusunda uzman kadrosu ve hukuk danışmanları ile icralık ürünler hakkında; ihale katılımı, araştırma, danışmanlık ve piyasa analizi hizmetleri sunmaktadır.


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.