Tarih: 20.05.2013 14:36

Lazım Olur Diye Ağaç Dikmiyorlar

Facebook Twitter Linked-in

 CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Marmara Mahallesi’nde bir ev toplantısına katıldı. CHP Beylikdüzü Kadın Kolları’nın da eşlik ettiği ziyarette, vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapılaşmanı yoğun olduğu Beylikdüzü’nde en büyük eksikliğin sosyal yaşam olduğuna vurgu yaptı.

 

Yeni bir şehir olan Beylikdüzü’nde, önceliğin insan olması gerektiğinin altını çizen İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İnsana, çevreye, eğitime, kültüre değer vermeliyiz. Bunlar bizim ana unsurlarımız olmalı. Sonra yapılar gelmeli” dedi. Toplantıda, vatandaşlara, “Son on yıldır Beylikdüzü’nde ağaç dikildiğini gördünüz mü?” sorusunu yönelten CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yeşilvadi’de on sene önce fidanlar dikilseydi şu an ormanımız olmuştu. Bir ağaç dikilmedi. Niye yapılmıyor. Dursun, lazım olur zihniyeti yüzünden.  Buz gibi sade, kültürün, sanatın olmadığı birilçedeyiz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. Toplantı sonunda, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, saksı içinde bir çiçek hediye edildi.

 

Daha sonra, İhlas İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği’nin düzenlediği kermese de katılan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, veli ve öğrencilerle sohbet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —