Tarih: 01.01.0001 00:00 224

Başkanın, Sağlam Duruşuna Hayranız

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Minibüsçülerle bir araya gelerek dertlerini dinledi.

Başkanın, Sağlam Duruşuna Hayranız
 Büyükçekmece Minibüsçüler Derneğinde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda ev sahipliği yapan Dernek Başkanı Mehmet Yılmaz, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün her zaman desteğini hissettiklerini söyledi. Kahvaltıda konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de, Minibüsçüler esnafının çok önemli bir kamu hizmeti gördüğünü belirtti. Minibüsçü esnafından daha duyarlı olmalarını isteyen  Akgün, öncelikle Minibüsçülerden araçlarını temiz kılık kıyafetlerine de daha dikkat etmelerini istedi. Büyükçekmeceli minibüsçülerden vatandaşların son derece memnun olduğunu belirten Akgün; “ Halkımızdan Minibüsçü esnaflarımız ile ilgili önemli şikâyetler gelmiyor. Halkımıza iyi davranıyorsunuz. Sizlerden ricam Minibüslerinizi temiz tutunuz. Bir de kılık kıyafetinize daha fazla dikkat etmenizi istiyorum ”dedi. Minibüsçülerden yollarda karşılaştıkları olumsuzlukları kendilerine bildirmelerini de rica eden Akgün; “ Büyükçekmece Belediyesi’nin gözü kulağı sizler olmalısınız. Yollarda karşılaştığınız her türlü olumsuzluğu bizzat bana ve Teknik Başkan Yardımcımız Ahmet Bayraktar’a bildirmenizi sizlerden bekliyorum” şeklinde konuştu.

“Belediye başkanımızın sayesinde kazanıyoruz”

1993 yılında kurulan Büyükçekmece Minibüsçüler Derneği’nde Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün çok büyük emeğinin olduğunu söyleyen Minibüsçüler Derneği Başkan Yardımcısı Faruk Kaya da “ O dönem biz müracaatımızı yaptığımızda bize yetkililer bu hattı kuramayacağımızı söylediler. Bizde konuyu Belediye başkanımıza intikal ettirdiğimizde masaya yumruğunu vurarak, kesinlikle bu hattın kurulacağını bize ifade etmişti. Biz zaten Büyükçekmeceliler olarak belediye başkanımızın bu sağlam duruşuna hayranız. Yapacağım dediği işleri yapmasına hayranız. Bugün Büyükçekmeceli minibüsçüler olarak buradan para kazanıyorsak emin olunki bunu belediye başkanımızın sayesinde kazanıyoruz” dedi.

Kaya, 7-8 bin yolcu taşıyoruz

Tam 20 yıldır Büyükçekmece halkını kazasız belasız taşıdıklarını anlatan Kaya konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “ Günlük olarak her gün yaklaşık 7-8 bin yolcu taşıyoruz. Toplumun diğer esnafları gibi biz de çok önemli bir iş yaptığımızı düşünüyoruz.” Dedi. Minibüsçü esnafının her zaman yanında olduğunu anlatan Akgün de ; “ Belediyecilik toplumun tüm katmanlarıyla yapılırsa hedefine ulaşır. Biz Büyükçekmece de sivil toplum kuruluşları ile çok güzel bir iletişim içerisindeyiz. Halkımıza sormadan hizmetlerimize kesinlikle yön vermeyen bir belediyeyiz ”diye konuştu. Türkiye de herkesin altında 50-100 milyarlık arabaların olmadığını çoğu insanın evinden işine gidip gelirken toplu taşıma araçlarını kullandığını belirten Akgün; “ Halkımızı huzur ve güven içerisinde seyahat ettirmeye gayret ettiren sizlerin isteklerini elimizden geldiğince yerine getirmeye gayret gösteriyoruz” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.