Tarih: 01.01.0001 00:00 283

Gürpınar Sahili'ne Yeni Plaj Geliyor

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte Gürpınar Sahili’ne yeni bir plaj kazandırmak için kolları sıvadı.100 kamyon kum serimi yapılan ve çalışmaları tamamlanmak üzere olan plajda vatandaşla

Gürpınar Sahili
 Beylikdüzü Belediyesi, ilçe sahillerini vatandaşa hizmet amaçlı değerlendiriyor. Gürpınar Sahili’nde birçok yenilikler yapan ve plaj sayısını günden güne arttıran ekipler sahili daha geniş ve daha rahat bir hale getirmeyi hedefliyorlar. Bu doğrultuda vatandaşların ücretsiz olarak giriş yapabilecekleri ve güvenli bir ortamda denize girebilecekleri yeni plajın hazırlıkları tamamlanmak üzere. 100 kamyon kum seriminin ardından hizmete uygun hale gelecek plaj sayesinde halk, yaz mevsimi boyunca deniz keyfini yaşayacak.

Güvenli ve Temiz
Fen işleri ekipleri tarafından sahil çalışmalarının devam edeceği bildirildi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ise “Halkımız ücretsiz bir şekilde, temiz ve güvenli bir ortamda denize girebilmenin keyfini tadacaklar. Gürpınar Sahili’ne yaptığımız yeni plajdan halkımızın mutlaka istifade etmesini öneriyorum. Son hazırlıklardan sonra, sezonun da açılması ile birlikte plaj da kullanıma açılacaktır” dedi. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.