Tarih: 28.05.2013 15:31

Hizmete Doymuyor

Facebook Twitter Linked-in

 Recep Tayyip Erdoğan parkında gerçekleşen Halk Meclisine Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve yüzlerce Namık Kemal Mahallesi sakinleri katılım sağladı.


9 yılda 1.758 proje
Başkan Kadıoğlu, 9 yılda 1758 proje ileEsenyurt’ta biten, başlayan ve başlayacak olan hizmetleri görsel birşekilde mahalle sakinlerine anlattı. Bu hizmetler neticesinde 42 adet eğitim projesi arasında birinin Esenyurt Üniversitesi olduğunu açıkladı.
Sağlık alanındaki yatırımlardan bahseden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu vatandaşlardan uzun süre alkış aldı.

Kadıoğlu, “hizmet bizim işimiz”
“Bizim işimiz sadece yol ve cadde hizmetleri değildir. Sizlere ideal ve yüksek yaşam kalitesinde, modern bir kent inşa etmek, bizim vazifemizdir. 15 branşta toplam 36.805 vatandaşımıza ücretsiz spor hizmetinden eğitim ve kişisel gelişime kadar birçok branşta vatandaşımıza hizmet sağlamak da bizim işimizdir” şeklinde bir konuşma yapan Başkan Kadıoğlu, hizmette sınırın olmadığı bir anlayışın altını çizdi.

Hizmetler planlı ekip çalışmasıyla gerçekleşti
Hizmetleri görsel şekilde sunumu ardından, mahalle sakinlerinin talep, istek ve önerilerini dinleyen not eden ve yerinde talimat veren Başkan Kadıoğlu, vatandaşların sıkıntılarını çözüme kavuşturma yöntemlerinden de bahsetti. Kadıoğlu, bütün hizmetlerin bir ekip çalışması sonucu yapıldığına da değinerek, “planlı bir ekip çalışmasının neticesinde modern ve yaşanabilir bir kent ortaya çıkmıştır” dedi. Bazı vatandaşların tapu ve arsa konusunda dilek ve şikâyetlerini ise Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Boyraz yanıtlayıp, çözüm yöntemlerini program sırasında anlattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —