Tarih: 01.01.0001 00:00 275

Bağımlı Geçler Tedavi Ettiriliyor

AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Yavuz Bayram, Aydın Karabina, Rıfat Kutlu, Orhan Aksu’dan oluşan AK Partili heyet, Semerkant Vakfı Silivri Şubesi tarafından Silivri Kaymakamlığı arkasında açılan kermes açılışına katıl

Bağımlı Geçler Tedavi Ettiriliyor
 Mehteran gösterisi ve Kur’an-ı Kerim dinletisi ile açılan kermese ilgi oldukça büyüktü. Geliri, madde bağımlısı gençlerin tedavi edilmesi ve vakfın çeşitli giderlerinin karşılanmasına harcanacak olan kermesin açılış kurdelesini, AK Parti Silivri İlçe Teşkilat Başkanı Rıfat Kutlu, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Vakıf yöneticileri kesti.

 

 

Madde Bağımlısı Gençleri Tedavi Ettiriyorlar

Semerkant Vakfı Silivri Şube Başkanı İbrahim Acar, Kermesin açılışında yaptığı açıklamada, Kermese olan katkı ve desteklerinden dolayı AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a ve ilçe yönetim kurulu üyeleri teşekkür etti. Acar, ayrıca kermesten elde edilecek olan gelirlerin büyük çoğunluğunun, özellikle madde bağımlısı gençlerin tedavisi edilmesinde harcanacağı bilgisini vererek, tedavi sonrası ise gençleri mesleki kurslara göndererek topluma kazandırmaya çalıştıklarını belirtti. 26 Mayıs’ta açılan kermes bir ay boyunca açık kalacak.

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.