Tarih: 01.01.0001 00:00 1112

Değirmenci Büyükçekmece’ de

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e ziyarette bulundu.

Değirmenci Büyükçekmece’ de
 Ziyarette esnasında Büyükçekmece de ki çalışmaları gezen Başkan Akgün ve Değirmenci yapımı tüm hızıyla devam eden Büyükçekmece halkının yeni evi belediye binasında ki çalışmaları incelediler…

Büyükçekmece ye yakışır bir belediye binası olacağına inandığını söyleyen Değirmenci, Başkan Akgün’nün örnek bir belediye başkanı olduğunu söyledi.

Belediye binası çalışmalarında fikir alışverişi yapan iki başkan sonrasında Mimaroba göbekte yapımı devam eden Atatürk heykeline gittiler. Mimaroba’nın meydanında böylesine büyük bir  Atatürk heykelinin yapılmasını takdirle karşıladığını söyleyen Değirmenci; “Görüyorum ki Başkan Akgün Büyükçekmece için bulunmaz bir başkan. Çalışmalarıyla olsun, eğitime,sanata verdiği değerle olsun çok değerli bir insan” şeklinde konuştu.

Değirmenci’nin ziyaretin den dolayı memnun olduğunu belirten Başkan Akgün; “ Belediye başkanları her zaman birbirleriyle fikir alış verişinde bulunmalı. Hepimizin ortak bir amacı var oda hizmet etmektir” dedi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.