Tarih: 01.01.0001 00:00 197

Hayran Kaldı

Uluslar arası Doğu Avrupa ve Balkan Ülkeleri konferansı için Avrupa Birliği projesi kapsamında İstanbul’a gelen Macaristan delegasyonu Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü ziyaret etti.

Hayran Kaldı
 Györ şehrinin Széchenyi István Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler ve Kamu Politikası Bölümü doktora öğrencilerinden oluşan delegeler Büyükçekmece’nin örnek şehirleşme yapısını ve Başkan Akgün’ün başarılı çalışmaları hakkında bilgi almak için yaptıkları ziyaretten memnun kaldıklarını belirttiler. On doktora öğrencisi, bir profesör, bir öğretim görevlisinden oluşan delegasyon Başkan Akgün’e Büyükçekmece hakkında sorular sordu. Sohbet sırasında Büyükçekmece’nin yazın artan nüfus oranına şaşıran ekip, Başkan Akgün’ü kendi şehirlerine de davet ettiler.

Macaristan delegasyonunun ziyaretinden çok memnun olduğunu belirten Başkan Akgün, “Büyükçekmece’mizin Avrupa da gün geçtikçe duyulmasından ve başarılarının takdir edilmesinden gururluyum. Yapılan her çalışmada Büyükçekmece halkının desteği her zaman bizimledir. Hizmetin temeli sevgidir sloganıyla çıktığımız bu yolda Büyükçekmece Türkiye’nin ve Dünyanın örnek bir şehri olacaktır” dedi.

Başkan Akgün ziyaret bitiminde delegasyonda bulunan Başkan Yardımcısı Fekete Dávid, Profesör Prof. Dr. Rechnitzer János ve üniversite öğretim görevlisi Dr. Dusek Tamás’a Büyükçekmece’yi temsil eden hediyelerini sundu.

Ziyaret sonrası Delegasyon ekibi AKM Suna Pekuysal salonunda Büyükçekmece Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğünün  hazırlamış olduğu belediye ve faaliyetleri hakkındaki İngilizce sunuma katıldılar. Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner ile Halk Akademisi Projesi hakkında sohbet eden delegasyon, Kostüm Müzesinde kendi ülkelerinin kıyafetlerini görmekten çok mutlu olduklarını da ifade ettiler.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.