Tarih: 01.01.0001 00:00 219

Trafik Rahatlıyor

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Beylikdüzü’ne en önemli giriş olan Bizimkent Köprülü Kavşağı’nın genişletme çalışmalarını tamamlayarak, bölgede yaşanan trafik sorununu da çözmüş oldu.

Trafik Rahatlıyor
 Beylikdüzü’nün en önemli girişi olan Bizimkent Kavşağı’nda devam eden çalışma hızlı bir şekilde tamamlandı. Bölgenin en önemli güzargahlarından olan Cumhuriyet Mahallesi Bizimkent Köprülü Kavşağı’nda ciddi trafik sorunu yaşanıyordu; ancak Beylikdüzü Belediyesi’nin yoğun çalışmaları sonucu kavşağı genişletme faaliyetleri, beton kaldırımı ve asfalt yama çalışmaları kısa süre içerisinde sona erdi. 

Böylelikle Beylikdüzü’ne sorunsuz ve daha akıcı bir şekilde giriş sağlanmış oldu. Perde duvar çalışması ile kavşak daha sağlam hale getirildi. “Gayemiz Daha Huzurlu bir Beylikdüzü Halkı” Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Gördüğünüz gibi ekiplerimiz var gücüyle çalışıyor. Tüm gayemiz daha ferah, rahat ve huzurlu bir Beylikdüzü halkı oluşturmak. Bunun için gayret gösteriyoruz. İstanbulumuz da trafik ciddi bir sorun. Önemli olan bunu azaltacak yöntemleri hayata geçirmek. Biz de  gözlemlediğimiz bu soruna pratik bir çözüm sunduk. ” dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.